Pazartesi29.04.2024

Muhammet Fatih Sivri

Muhammet Fatih Sivri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Muhammet Fatih Sivri

İstanbul da polis memuru Muhammet Fatih Sivri yi şehit eden saldırgan düzenlenen operasyonla yakalandı. Sivri, Gazi Mahallesi ndeki.

Gazi Mahallesi'ndeki Olaylarda 1 Polis Şehit Oldu

3 Polis memuru Muhammet Fatih Sivri, gözaltı işlemi sırasında bir binadan açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Sivri, yapılan tüm müdahalelere.

Gazi Mahallesi'ndeki Saldırıda Yaralanan Polis Şehit Oldu

4 Sivri nin şehit olduğu haberini alan yakınları ve meslektaşları, hastane Muhammet Fatih Sivri nin annesi, babası ve bazı yakınlarının, olayın.
Şehit Polis Memuru Sivri'nin Baba Ocağında Acı Var Kırıkkale
1 KIRIKKALE İstanbul da bir gruba müdahale sırasında düzenlenen silahlı saldırıda şehit düşen polis memuru Muhammet Fatih Sivri nin. Muhammet Fatih Sivri Kimdir Muhammet Fatih Sivri Muhammet Fatih Sivri kimdir muhammet fatih sivri kimdir MÜHAMMET FATİH ŞİVRİ KİMDİR MUHAMMET FATIH SIVRI KIMDIR muhammet fatih sivri kimdir ile . Gazi Mahallesi'nde Polise Silahlı Saldırı 1 Polis Şehit! 12 Bir binada gözaltı yapmak isteyen polis memuru Muhammet Fatih Sivri çıkan çatışmada ağır yaralandı. Sivri, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm. Muhammet Fatih Sivri 1 İstanbul da bir gruba müdahale sırasında düzenlenen silahlı saldırıda şehit düşen polis memuru Muhammet Fatih Sivri nin Kırıkkale deki baba. Şehit Polis Memuru Sivri'nin Baba Ocağında Acı Var 3 Gazi Mahallesi nde polis memuru Muhammet Fatih Sivri yi şehit eden terörist yakalandı! Gazi Mahallesi nde polis memuru Muhammet Fatih. Gazi Mahallesi'nde Polis Memuru Muhammet Fatih Sivri'yi Şehit 3 Gazi Mahallesi nde polis memuru Muhammet Fatih Sivri yi şehit eden terörist yakalandı. Gazi Mahallesi nde polis toplanıp yola barikat kurmaya.
Şehit polis Muhammet Fatih Sivri defnedildi

GENEL

3198 Gün 21 Saat 36 dk. önce yayınlandı

Şehit polis Muhammet Fatih Sivri'nin cenazesi Adli Tıp'ta

ASAYİŞ

3199 Gün 15 Saat 41 dk. önce yayınlandı

Gazi Mahallesi ablukaya alındı

ASAYİŞ

3199 Gün 15 Saat 45 dk. önce yayınlandı

Gazi Mahallesi'nde polise silahlı saldırı

ASAYİŞ

3199 Gün 15 Saat 49 dk. önce yayınlandı

1