Pazar19.05.2024

Moryakup Mahallesi

Moryakup Mahallesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Mor

Mor-Yakup Mahallesi haritası ve mahallede bulunan caddeler, sokaklar, okullar, muhtarlık ve otobüs durakları, Nusaybin, Mardin.

Mardin Nusaybin Moryakup Mahallesi Haritası

Mardin Nusaybin Moryakup Mahallesi Haritası, Moryakup Mahallesi Uydu Yol Arazi Haritası, Nusaybin Moryakup Mahallesi Uydu Görünümü, Nusaybin.

Mor Yakup

nusaybin ilçe merkezindeki manastir, mor sabo ve 11 ögrencisinin sehitligine kadar mecusi tapinagiydi. tapinak kalintilari üzerine ms.328 yilinda mor yakup un .

Moryakup Mahallesi

MARDİN NUSAYBİN NUSAYBİN-MERKEZ MORYAKUP MAHALLESİ POSTA KODU, ilçe Mahalle Cadde Sokak Posta Kodları ve Türkiye Posta Kodu.

Poimap

MARDİN NUSAYBİN MOR-YAKUP MAHALLESİ Haritası,MARDİN NUSAYBİN MOR-YAKUP MAHALLESİ Uydu Görüntüsü, MARDİN, NUSAYBİN, MOR-YAKUP .

Mor Yakup Mahallesi Muhtarlığı Davalık Oldu

30 Mart Yerel Seçimleri sonuçlarına itiraz eden Mor Yakup Mahallesi muhtar adayı Abdulbaki Yusma, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Moryakup Mahallesi

Moryakup Mahallesi posta kodunu mu arıyorsunuz? Mardin Nusaybin Moryakup Mahallesi ve diğer tüm mahalle/köy posta kodları için tıklayın!

Moryakup Mah.

MOR-YAKUP Mahallesi Posta Kodu için posta kodu sonuçları. MARDİN Posta Kodları NUSAYBİN NUSAYBİN MOR-YAKUP Mahallesi Posta Kodu 47300.

Mor

Ziraat Bankası Nusaybin/Mardin Şubesi Moryakup Mah. Nusaybin Mardin resimleri ürünleri hizmetleri iletişim bilgileri adresi telefonu menüsü.

Mardin Nusaybin'de silahlı saldırı

ASAYİŞ

3334 Gün 8 Saat 9 dk. önce yayınlandı

1