Perşembe02.05.2024

Miami Açık Tenis Turnuvası

Miami Açık Tenis Turnuvası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tenis Haberleri

Tenis haberlerini ve Tenis ile ilgili son dakika gelişmelerini Eurosport Tenis farkıyla takip edin. Rafael Nadal Miami de darbe yedi. Tenis Dünyası 30/03/ 2015.

Miami Açık Tenis Turnuvası

Miami Açık Tenis Turnuvası nda tek erkeklerin 3 numaralı seribaşı Andy Murray, 4 . turda karşılaştığı Kevin Anderson ı 2-1 yenerek kariyerinin.

Tenis Haber

Antalya da düzenlenen ITF Kadınlar GD Tennis turnuvasında milli sporcu Berfu. Avustralya Açık Tenis Turnuvası nın 9. gününde, tek erkeklerin 6 numaralı. Hırvat Marin Cilic, omuz sakatlığı sebebiyle Miami Open dan çekildiğini açıkladı.

Canli Skor Tenis

Tenis canlı maç sonuçları canlı olarak güncellendiğinden livescore sayfasını yenilemeniz gerekmez. Tüm sadece 2015 Avustralya Açık gibi büyük turnuvaları .

Tenis Haberleri

Miami Açık ta heyecan sürüyor. Kadınlar ve erkeklerde favori isimler yoluna devam etti. Tur atlayanlar arasında Williams kardeşler de vardı. Haberin devamı.

Tenis Haberleri Turnuvası Maçları Sonuçları

Miami Open da şampiyonluk hedefleyen Nadal, sakatlığının son durumu ile ilgili Indian Wells Tenis Turnuvası nı, tek erkeklerde Roger Federer i 2-1 yenen.

Miami'de Djoker'dan Müthiş Geri Dönüş!

8 Miami Açık Tenis Turnuvası 4. turunda Dünya 1 numarası Novak Djokovic ile Alexandr Dolgopolov karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne.

Tenis

Teniste dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan Indian Wells BNP Paribas Open, geçtiğimiz pazar günü sona erdi. Turnuvayı yerinden takip eden sportstv, ünlü raketlerin enteresan yorumlarını sizin için derledi. Indian Wells te sona.

Miami Masters Tenis Turnuvası

TenisABD de Miami Masters Sony Ericsson Open Tenis Turnuvası nda mücadele eden Marsel İlhan, rakiplerini yenerek ana tabloya kalma başarısı gösterdi.

Andy Murray, Miami Açık Tenis Turnuvası performansı

SPOR

3319 Gün 2 Saat 20 dk. önce yayınlandı

1