Cumartesi18.05.2024

metrobüs

metrobüs haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Metrobüs

Şirinevler de içerisinde yolcuların olduğu bir metrobüs, sefer halindeyken alev alev yanmaya başladı. Yolcular hemen tahliye edilirken, şans.

E

13 Şirinevler de duraktan yolcu aldıktan sonra Avcılar yönüne ilerleyen metrobüste yangın çıktı. Yolcular hemen tahliye edilirken, metrobüs alev.

Metrobüs

14 Metrobüs hattının en işlek yerlerinden olan Şirinevler de bir metrobüsün yandığı ve yanan kısmın patladığı bildirildi. Vatandaşlar Twitter dan.

Şirinevler'de Metrobüs Yandı!

14 Şirinevler de metrobüste yangın meydana geldi. Henüz nedeni bilinmeyen nedenlerden dolayı metrobüs alev alev yanıyor. Şu ana kadar.

Şirinevler'de Metrobüs Yandı Seferler Durdu!

13 Şirinevler de bir metrobüs, sefer halindeyken alev alev yandı. Yangın sonucu dumanlar gökyüzünü kapladı. Olay esnasında tüm yolcular.

Şirinevler'de Metrobüs Yangını

Avcılar Kampüs - Şükrübey - İBB Sosyal Tesisler - Küçükçekmece - Cennet Mah.- Florya - Beşyol - Sefaköy -Yenibosna - Şirinevler - Bahçelievler - İncirli.

Metrobüs Hatları

Kurumsal Kurumsal Metrobüs Hizmet Metrobüs Hizmet İstasyonlar İstasyonlar .

Metrobüs

5 Şirinevler de bir metrobüs, sefer halindeyken alev alev yandı. Yangın sonucu dumanlar gökyüzünü kapladı. Yangın sonucu araç kullanılamaz.

Şirinevler'de Yanan Metrobüs Söndürüldükten Sonra

12 irinevler de duraktan yolcu aldıktan sonra Avcılar yönüne ilerleyen metrobüste yangın çıktı. Yolcular hemen tahliye edilirken, metrobüs alev.

Şirinevler'de Metrobüs Yangını!

8 Şirinevler mevkiinde bir metrobüsün alev alarak yanmaya başladı. Yangın nedeniyle metrobüs seferleri bir süre durdu, 18:07 de yeniden.

Şirinevlerde Metrobüs Yandı Haberi Ve Son Dakika Haberler Mynet

Metrobüs, İstanbul da hizmet veren bir ulaşım hattıdır. Metrobüsler, metroya benzer bir tarzda vaktinde ve zamanında duraklara erişebilen ve metroda olduğu .

Metrobüs İstanbul

Metrobüs sisteminin altyapı maliyeti metro ve benzeri toplu taşıma sistemlerinden çok daha ucuz olduğundan dolayı gelişmiş birçok ülkede yaygın olarak.

Metrobüs

13 Metrobüs alev alev yandı! İstanbul Şirinevler de seyir halinde olan bir metrobüste yangın çıktı. Yangın sonucu dumanlar gökyüzünü kapladı.

Metrobüs Seyir Halindeyken Alev Aldı Seferler Durdu

13 İstanbul Şirinevler de bir metrobüs, sefer halindeyken alev alev yandı. Yangın sırasında büyük panik yaşanırken yolcular kendilerini can.

Şirinevler'de Metrobüs Sefer Sırasında Yandı

Metrobüs hakkında en son ve en doğru haberler Mynet haber farkı ile bu sayfada. Metrobüs Haberleri için tıklayınız.

Metrobüs Haberleri

Metrobüs haberlerini mi aramıştınız? Metrobüs hakkındakı son dakika gelişmeleri ve Metrobüs ile ilgili tüm haberler Radikal de!

Metrobüs Haberleri Son Dakika Metrobüs Gelişmeleri Radikal'de!

13 E-5 teki metrobüs güzergahında bir metrobüs yandı.

Cumhuriyet Gazetesi

5 Şirinevler de içerisinde yolcuların olduğu bir metrobüs, sefer halindeyken alev alev yanmaya başladı. Yangın sonucu patlamalar meydana.

Şirinevler'de Metrobüs Alev Alev Yandı

13 Metrobüs hattının en işlek yerlerinden olan Şirinevler de bir metrobüsün yandığı ve yanan kısmın patladığı bildirildi. Vatandaşlar Twitter dan.

Şirinevler'de Metrobüs Patladı

13 Şirinevler deki Metrobüs yangını iş çıkışı yoğunluğuyla birleşince bölgede trafik, Yangın nedeniyle metrobüs seferleri bir süre durduruldu.

Metrobüs Yangını Trafiği Felç Etti

14 Metrobüs cayır cayır yandı! Seferler durdu. Cevizlibağ Avcılar seferini yapan bir metrobüsün Şirinlevler durağında motor kısmında yangın çıktı.

Metrobüs Cayır Cayır Yandı! Seferler Durdu...

13 Metrobüs yanıyor. Şirinevler durağında bir metrobüs aracı cayır cayır yanıyor. Tüm seferler durduruldu ölü yada yaralı yok.

Metrobüs Yangın Son Dakika Tüm Seferler Durdu Haberi

Merhaba, Metrobusharitasi a hoşgeldiniz. Bu sitede şunları bulabilirsiniz;. Metrobüs duraklarının haritadaki yerleri, ve metrobüsle bağlantılı diğer toplu.

Metrobüs Durakları Haritası

2437 tweets 185 photos/videos 40.5K followers. Check out the latest Tweets from Metrobüs _metrobus_

Metrobüs _Metrobus_

The latest Tweets from dolu metrobüs dolumetrobus. Kızlı erkekli binilir Rezervasyonunuz varmı metrobüs görünce hemen atlamayın lütfen parfüm ve.

Dolu Metrobüs Dolumetrobus

13 İStanbul Şirinevler de seyir halinde bir metrobüs alev alev yandı.

İstanbul'da Metrobüs Alev Aldı

13 İstanbul da toplu taşımanın büyük yükünü çeken metrobüs hattında yangın çıktı. Yangın çıktığında metrobüs seyir halindeydi.

İstanbul'da Metrobüs Seyir Halindeyken Yandı

13 Şirinevler durağından yolcu alıp Avcılar yönüne seyreden bir metrobüs yaklaşık 300 metre ilerledikten sonra motorundan dumanlar.

Şirinevler'de Metrobüs Yangını

14 Yarım saatlik müdahalenin ardından sönen yangın nedeniyle E-5 üzerindeki metrobüs seferleri durduruldu. İETT den yapılan açıklamada,.

Şirinevler Metrobüs yangını

ASAYİŞ

3342 Gün 6 Saat 48 dk. önce yayınlandı

1