Cumartesi18.05.2024

Metin Soylu

Metin Soylu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Metin Soylu

Erdoğan ın ezber bozan bu sözlerinin ardından araştırmacı yazar Metin Soylu, Kristof Kolomb hakkında inanılmaz açıklamalarda bulundu. Piri Reis Haritası nın .

Saraçoğlu Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Metin Soylu

Soylu, lise 2. sınıftayken kişisel bir merak sonucu ünlü Türk denizcisi Piri Reis in hayatı Metin Soylu yaklaşık yedi yıl Piri Reis in hayatı ve araştırmaları üzerine.

Metin Soylu

soylu nun piri reis in haritasıyla ilgili çok ilginç sırları da ortaya koyacak 2. kitabı 20 haziran da bordo-siyah yayınevi tarafından çıkacak. 7608144 31.05.2005.

Metin Soylu

The latest Tweets from Metin Soylu soylumetin. SARAÇOĞLU YAYINLARI Genel Yayın Yönetmeni Metin Soylu Resmi Twitter hesabıdır. / Metin Soylu Official.

Metin Soylu Soylumetin

Piri Reis in meşhur haritası hakkında bir merak üzerine lise çağlarında araştırma yapmaya başlayan 1981 doğumlu Metin Soylu, çalışmalarının meyvelerini alı.

Piri Reis Haritası Ve Metin Soylu'nun İddaları » Bilgiustam

Metin Soylu adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Metin Soylu ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara.

Gizli Dosyalar

. tüm dünyanın bildiği bir haritadan yola çıkılarak bilim çevrelerini bile şaşkınlığa düşüren gerçeklere ulaşılıyor. Metin Soylunun yıllar önce bir hobi olarak başla.

Piri Reis Haritasının Şifresi

Metin Soylu yazarın tüm eserleri ve kitapları. Metin Soylu. Tümünü Görüntüle. Sırala: Varsayılan, Ürün Adı A - Z, Ürün Adı Z - A, Ucuzdan

1