Cuma17.05.2024

Mete Vardar

Mete Vardar haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Mete Vardar

beşiktaş futbol a takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi dir kendisi. bu sıfatla ilk açıklamasını da kampın başlamasıyla yapmıştır. bu açıklamada kolej takımı,.

Mete Vardar

Jolly Tur, Ahmet Mete Vardar ın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mert Vardar ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ortaklığında yönetilmeye devam etmektedir.

Jolly Tur

Basın mensuplarının Bilic ile Emre arasında yaşanan tartışmayı sorması üzerine Mete Vardar, Bence yaşananlar kişisel bir şey değil. Herkesin.

Mete Vardar

Mete Vardar haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Mete Vardar kimdir, hayatı ve biyografisi. Beşiktaş da Derbinin Hazırlıkları Tamamlandı.

Mete Vardar Haberleri

1974 yılında dünyaya gelen Mete Vardar, üniversite mezunudur. Turizm sektöründe faaliyet göstermektedir. MAÇ TAKVİMİ; VODAFONE ARENA; BJK DERGİ.

Mete Vardar

Mert Vardar / İşletme 2005 / Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Bey in büyük oğlu Mete Vardar Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütürken.

İkinci Kuşak Turizm Sektörünün Hızlı Gençleri

5 Beşiktaş futbol A takımdan Sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Vardar, Bursaspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mete Vardar'dan Bursaspor'a Taş

Mete Vardar, Opare transferini anlattı. Mete Vardar, Opare transferini anlattı. Yorumlar. Yorumunuz moderatörlerimiz onaylamadığı sürece sadece.

Mete Vardar Opare Transferini Anlattı

Beşiktaş A Takım Sorumlusu Mete Vardar, kupanın mali açıdan büyük yük olduğunu söyledi. Beşiktaş Yöneticisi Mete Vardar, Ümraniye personelini uyardı.

Mete Vardar Haberleri

10 Beşiktaş yöneticisi Mete Vardar, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Mete Vardar'dan Aydınus'a Tepki!

mete vardar ile ilgili tüm haber arşivi, Beşiktaş Kulübü nün Futbol A Takımı ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Vardar, açıklamalarda bulundu. yorum : 0.

Mete Vardar Haberleri Spor Spor Haberleri Son Dakika Spor

Mete Vardar Facebook ta. Mete Vardar ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın.

Mete Vardar

Beşiktaş yöneticisi Mete Vardar, 3-1 kaybedilen Club Brugge maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Mete Vardar'ın Maç Sonu Açıklamaları

Şampiyonluk yolunda iyi gidiyoruzBeşiktaş yöneticisi Mete Vardar taraftarlara çağrıda bulundu. Vardar dan Çaykur Rize maçı yorumu Görseli Vardar dan.

Mete Vardar

Mete Vardar ile ilgili tüm haberler. 28 yıllık başarı taçlandı

Olcay Şahan ile Lütfiye Koçyiğit evlendi

SPOR

3259 Gün 6 Saat 20 dk. önce yayınlandı

Mete Vardar'dan Hakeme ve Emre'ye sert tepki

SPOR

3342 Gün 21 Saat 10 dk. önce yayınlandı

Beşiktaşlı sakatlarda son durum

SPOR

3347 Gün 7 Saat 18 dk. önce yayınlandı

1