Pazar19.05.2024

Meşebağları köyü

Meşebağları köyü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Meşebağları Köyü/hazro

Köyün görenek ve hakkında bilgi yoktur.tek bilgi eceli ile nadir insan öldügüdür. kandavası nedeniyle gecmişten günümüze 100 kadar insanın öldügü tahmin.

Meşebağları Hazro

Meşebağlar Köyü nde üstte halen 700 kişi yaşıyor. Erkekler, yıllar öncesinden kalan kan davaları nedeniyle ölüm korkusu içinde. Vedat altta.

Radikal

Tarsus ta 5 kişinin öldürülmesi olayına karışan ailelerin göç ettiği Diyarbakır ın Hazro İlçesi ne bağlı Meşebağları köyünde son 70 yılda kan davası nedeniyle.

Erkekleri Eceliyle Ölmeyenlerin Köyü

Meşebağlari Köyü -DİYARBAKIR HAZRO KÖYLER Haritası , Meşebağlari Köyü haritasında Mesafe ölcümü, Alan hesaplama ve Yöresel Bilgiler.

Adres Detay

Meşebağları Köyü Haritası Hazro Diyarbakır, uydu görüntüleri ve yol haritası, harita TR.

Meşebağları Köyü

Diyarbakır Hazro Meşebağları Köyü Haritası, Meşebağları Köyü Uydu Yol Arazi Haritası, Hazro Meşebağları Köyü Uydu Görünümü, Hazro Meşebağları Köyü.

Meşebağları Köyü Haritası Hazro Diyarbakır

MEŞEBAĞLARI KÖYÜ. Diyarbakır Hazro Meşebağları Köyü sayfasında eksik veya hatalı gördüğünüz bilgiler için bildirimde bulunabilirsiniz. Bilgi Güncelleme .

Diyarbakır Hazro Meşebağları Köyü Haritası

Meşebağları Köyü Konteyner, Lojman, Su Şebekesi ve Kanalizasyon Yapımı Yayın tarihi: 19.09.2014 - 19:08 - Görüntülenme Sayısı: 139. meşebağları yapım.

Diyarbakır Hazro'da uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ

3257 Gün 14 Saat 49 dk. önce yayınlandı

1