Cuma17.05.2024

Menşure deresi

Menşure deresi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Çatak'ta Menşure Deresine Düşen Kadının Cesedine

1 Van ın Çatak ilçesinde Menşure deresine düşen 4 kadından biri olan Emine Gürbüz ün cesedine, bir hafta sonra ulaşıldı. Olay, 10 Haziran.

Slayt Arka Fon Catak Mensure Deresi Copy

This entry was posted on Cuma, Haziran 12th, 2015 at 10:37 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

Menşure Deresi İçin Sonuçlar Gösteriliyor

Menşure Deresi ile alakalı olan haberler listeleniyor.| ilkha/

Suya Kapılan Hediye Eryılmaz'ın Cansız Bedenine Ulaşıldı

6 WAN - Pervari ilçesine bağlı Yukarı Bağcılar köyünden pancar toplamak için Yapraktepe Erek köyüne giden ve burada Menşure Deresi nde.

Çatakta Menşure Deresine Düşen Kadının Cesedine Bir Hafta

1 Vanın ÇATAK ilçesinde Menşure deresine düşen 4 kadından biri olan Emine Gürbüzün cesedine, bir hafta sonra ulaşıldı.Olay, 10 Haziran.

Eryılmaz'ın Cansız Bedenine Ulaşıldı Haberi

5 Pervari ilçesine bağlı Yukarı Bağcılar köyünden pancar toplamak için Yapraktepe Erek köyüne giden ve burada Menşure Deresi nde suya.

Suya Kapılan Eryılmaz'ın Cansız Bedenine Ulaşıldı

6 Pervari ilçesine bağlı Yukarı Bağcılar köyünden pancar toplamak için Yapraktepe Erek köyüne giden ve burada Menşure Deresi nde suya .

Rüyada Dere Taştığını Görmek

Mensure G.35 - Malatya sordu : İyi geceler. Gördüğüm neredeyse bütün yorumlar sitenizde var fakat rüyada dere taştığını görmek açıklayabilir misiniz?

Dört Kadın Suya Düşerek Kayboldu

6 Van ın Çatak ilçesine bağlı Andiçen mahallesinin güneyinde Menşure deresinde peynir için ot toplamaya giden 4 kadın suya düşüp kayboldu.

Çatak'ta Dereye Düşerek Kaybolan 2 Kadından Birinin Daha

6 Van ın Çatak ilçesine bağlı Andiçen Mahallesinin güneyinde, peynir için ot toplamaya giden ve Menşure deresine düşen 4 kadından birisinin.

Van Çatak ilçesinde Menşure deresine düşen kadının cesedi bulundu

ASAYİŞ

3256 Gün 7 Saat 1 dk. önce yayınlandı

1