Pazartesi10.06.2024

Mehmet Soğancı

Mehmet Soğancı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Mehmet Soğancı

1958 ladik doğumlu. odtü makina mühendisliği bölümünden 1985 de mezun oldu . 1994 - 2002 yılları arasında tmmob makina mühendisleri odası başkanlığında.

Mehmet Soğancı

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, 2. Başkan Züber Akgül, Sayman Bahattin Şahin, TMMOB Genel Sekreteri Dersim Gül 19 Mart 2015 tarihinde.

Tmmob

Mehmet Soğancı haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Mehmet Soğancı kimdir, hayatı ve biyografisi. TMMOB den Anlı ya Ziyaret.

Mehmet Soğancı Haberleri

Mehmet Soğancı adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Mehmet Soğancı ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook.

Mehmet Soğancı Profilleri

Sondakika Mehmet Soğancı Haberleri İçin Tıkla. TMMOB Genel Başkanı Mehmet Soğancı ve beraberindeki heyet, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı.

Son Dakika Mehmet Soğancı Haberleri

TMMOB Başkanlığına Mehmet Soğancı yeniden seçildi! TMMOB den yapılan Mehmet Soğancı: Ulusal deprem stratejisi bize uygun değil! Türk Mühendis ve.

Mehmet Soğancı Kimdir

TMMOB ise Mehmet Soğancı inisiyatifi ile emek ve meslek örgütleriyle Mehmet Soğancı TMMOB demek değildir ve izlediği politikalar.

Tmmob Mehmet Soğancı Değildir Mehmet Soğancı Tmmob'ye Ve

Bu dava hükümsüzdür! Mehmet Soğancı Haberleri - 1 Mayıs Tertip Komitesi , Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu na Muhalefet suçundan yargılandıkları.

Mehmet Soganci Haberleri Ve Mehmet Soganci Gelişmeleri

1. TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı nın 44. Olağan. Genel Kurulu gönderdiği mesaj. İnşaat Mühendisleri Odamızın Değerli Delegeleri,.

Mehmet Soğancı

2004 ten bu yana bu birliğin başında olan Mehmet Soğancı ile, neden iktidarın hedefinde olduklarını ve yapılan yasa değişikliği ile neyin.

Tmmob Başkanı Mehmet Soğancı 'bizi Bu Yasalarla

mehmet soganci, ~ukte~ Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği yönetim kurulu tmmob başkanıdır. [link]http: tmmob.org.tr [ link]

Mehmet Soganci

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı nın açılış konuşması: Değerli Konuklar, Sevgili Arkadaşlar,. Hepinizi Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği.

Tmmob Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı'nın Açılış

TMMOB Başkanı Mehmet Soğancı, Soma yı denetleyemeyen AKP nin TMMOB ye bağlı odaları idari ve mali açıdan denetleme kararı aldığını.

Cumhuriyet Gazetesi

ANKARA CİHAN- TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, Bizi Padişahım çok yaşa diyenlerin safına sokmak için uğraşanlara,.

Mehmet Soğancı Tmmob'yi Teslim Almak İsteyen Hükümete Tepki

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, Radikal Gazetesi yazarı Tarhan Erdem`in 14.11.2013 tarihli Odaların yeniden tanımı .

Mehmet Soğancı'dan Tarhan Erdem'e Açık Mektup

5 TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, Ankara Büyükşehir Belediyesi nin TMMOB Mimarlar Odası aleyhine yaptığı suç duyurusu.

Mehmet Soğancı

5 TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, 14 Şubat Ankara buluşması üzerine öğrenci üyelere yönelik olarak 5 Şubat 2015 tarihinde.

Tmmob Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı 14

Avukat Ayla Yıldırım, AKP Milletvekili Mehmet Metiner hakkında, Türkiye Cumhuriyeti ni aşağılamak ve hakaret suçlamasıyla savcılığa suç duyurusunda.

Mehmet Soğancı

TMMOB YONETIM KURULU BASKANIMIZ SN MEHMET SOGANCI BU AKSAM SAAT 21,30 DA KANAL B DE DE YAYINLANACAK ORTAK.

Tmmob Yonetım Kurulu Baskanımız Sn Mehmet Sogancı

Mehmet Soğancı ile Söyleşi: Türkiye de Alternatif Küreselleşme Hareketi Yok. sayı - . Two clicks for more privacy: The Facebook Like button will be enabled.

Mehmet Soğancı

Mehmet Soğancı adlı kullanıcının Türkiye LinkedIn deki profesyonel profilini görüntüleyin. LinkedIn, Mehmet Soğancı gibi profesyonellere, tavsiye edilen iş.

Mehmet Soğancı

The latest Tweets from Mehmet Soğancı Mehmetsoganci27: VeOAnGeldiğinde Bir taşra kızı arıyorum.

Mehmet Soğancı Mehmetsoganci27

mehmet-soğancı konulu haberler ve mehmet-soğancı fotoğrafları ile gündemdeki mehmet-soğancı haberleri.

Mehmet

Selamlarımla,bir hususu meslek insanlarının dikkatine sunmak istiyorum: Olay üzerinden konular açıklanıp,bilim sanat ahlak insanlık hak ve hukuk eşitlik adalet .

Mehmet Soğancı

Mehmet Soğancı ile ilgili en doğru ve kaliteli son dakika haberler, foto galeriler ve videolar.

Mehmet Soğancı Haberleri

. Sanat

Selahattin Demirtaş'ın karşısına çıkan kadın ne söyledi?

POLİTİKA

3238 Gün 13 Saat 28 dk. önce yayınlandı

DİSK'ten Taksim'de 1 mayıs kutlamaları için çağrı

GENEL

3358 Gün 14 Saat 29 dk. önce yayınlandı

1 Mayıs davası sonucu

GENEL

3365 Gün 7 Saat 4 dk. önce yayınlandı

1