Pazar19.05.2024

Mehmet Gürsoy

Mehmet Gürsoy haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Mehmet Gürsoy

Mehmet Gürsoy 1950 yılında doğdu. 16.yy ın sonlarına doğru yok olan İznik Çini Sanatını yeniden yorumlayıp hayata geçiren, Dünyaca ünlü sanatçıdır. Gürsoy.

İznik Çini Mehmet Gürsoy Unesco Yaşayan İnsan Hazinesi

Mehmet Gürsoy 16.yy ın sonlarına doğru yok olan İznik çini Sanatını yeniden yorumlayıp hayata geçiren, Dünyaca ünlü sanatçıdır. 2009 yılında UNESCO.

Mehmet Gürsoy

Mehmet Gürsoy adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Mehmet Gürsoy ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook.

Mehmet Gürsoy Profilleri

Hakkımda. 1976 yılında İstanbul da doğdum. Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi ve sonrasında İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri.

Unesco 2009 Yasayan Insan Hazinesi

Mehmet Gürsoy haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Mehmet Gürsoy kimdir, hayatı ve biyografisi. Macaristan Cumhurbaşkanı, Kent Tarihi.

Mehmet Gürsoy Haberleri

The latest Tweets and replies from Mehmet Gürsoy mehmetgursoy. kıvırcık, fransız, biritiş aksanı. İstanbul.

Tweets With Replies By Mehmet Gürsoy Mehmetgursoy

The latest Tweets from MEHMET GÜRSOY mehmetgursoy76. yolcu her daim yolda olmaya çabalayan, yol olmak derdinde, kendi halinde dünya insanı.

Mehmet Gürsoy Mehmetgursoy76

Mehmet Gürsoy 2009 yılı UNESCO Çini Sanatı Yaşayan İnsan HazinesiLiving human treasure All Photos my art .whatsapp and phone +90 532 353 5522.

1