Perşembe09.05.2024

mayınların patlaması

mayınların patlaması haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Mayınların Patlaması

Tunus un Cezayir sınırında bulunan Kef bölgesinde dün akşam saatlerinde mayın patlaması meydana geldi. Yetkililer tarafından yapılan.

Anti Personel Mayını

İtalyan yapımı Valmara 69 sıçrayan sınıfı anti-personel mayını Farklı türlerdeki toprak mayın patlaması ile ortaya çıkan basınç dalgasını değişik oranlardan.

Kara Mayını Nedir? Çeşitleri Nelerdir? » Bilgiustam

Bu tür mayınların patlaması için 200 kilogramlık bir basınç gerekebilir. Bazen AP mayınları da bu mayınların tetikleyicisi görevini üstlenebilir. Amacı üstünden.

Mayınların Patladığı Köyde İlginç Gelişme Videosu

Mayınların patladığı köyde ilginç gelişme videosu ve daha fazla online video izlemek için hemen tıkla! En çok izlenen videolar Mynet SahneTv de!

Hakkari Mayın Patlaması

hakkari ye 55 kilometre uzaklıktaki durankaya beldesi ile geçitli köyü arasındaki bölgede, bir yolcu minibüsünün mayına çarpması sonucu ilk belirlemelere göre.

Canlı Mayın Patlaması

kameralar canlı canlı görüntülenen mayın patlaması.

Tunus'ta Mayın Patlaması

6 Tunus un kuzeybatısındaki Verga Dağları nda, mayın patlaması sonucu 1 askerin hayatını kaybettiği, 3 askerin yaralandığı bildirildi.

Mayin Patladi Haberleri Ve Mayin Patladi Gelişmeleri

mayin patladi haberleri, güncel mayin patladi haber ve fotoğrafları ile en yeni mayin Mayın patladı: 3 asker yaralı mayın patladı Haberleri - Askeri aracın geçişi.

Türkiyenin Mayın Haritası Kayıp...

Gaziantep eski milletvekili Şinasi Çolakoğlu na göre, Türkiye nin mayın haritası kayıp, Dünyada her 20 dakikada mayın patlaması nedeniyle bir insan ölüyor.

Tunus'ta Mayın Patlaması

6 El-Kaf ili sınırları içindeki Verga Dağları nda döşenen mayın, İçişleri Bakanlığına bağlı ulusal muhafız devriyesinin geçişi sırasında patladı.

Kirmanşah'lı Bir Yurttaş Mayın Patlaması Sonucu Yaşamını Yitirdi

HABER MERKEZİ. İran ın Xûzistan eyaletine bağlı Çezabe bölgesinde mayın patlaması sonucu Kirmanşah lı bir yurttaş yaşamını yitirirken, bir yurttaş da.

Suriye Sınırında Mayın Patladı 3 Ölü

Suriye den Türkiye ye kaçak yollarla geçmek isteyen üç kişi sınırda mayın patlaması sonucu hayatını kaybetti.

Mayın Patlaması İnanılmaz Gösteri Tatbikat İnanılmaz Patlama

Deniz altında mayın patlatma denemesi : video. Etiketler:deniz mayını, korkunç patlama, mayın, mayın patlaması, patlama, tatbikat

Sınırda mayın patlaması

DÜNYA

3335 Gün 5 Saat 12 dk. önce yayınlandı

1