Cumartesi11.05.2024

Mavi Marmara yolcu gemisi

Mavi Marmara yolcu gemisi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Mavi Marmara

Mavimarmara da Turkcell ile Mobil Jeton Uygulaması Başladı! Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Bilgin ÖZKAYNAK beyin öneri ve Mavimarmara 2012.

Mavi Marmara Yolcu Gemisi

Mavi Marmara Gemisi ile insanlık ve özgürlük için Samsun dan yola çıkarak Çanakkale ye giden Samsunlu yolcular, gittikleri şehitliklerde dua.

Mavi Marmara Yolcu Gemisi

MV Mavi Marmara; 93 m. uzunluğunda, 20 m. eninde ve 1,080 kişi sığalı Türk yolcu gemisi. Türkiye Gemi Sanayi A.Ş tarafından imalatı 9 Kasım 1994 tarihinde .

Mv Mavi Marmara

Altı gemiden beşi, büyük bir olay olmadan İsrail tarafından ele geçirildi. 9 yolcu Komorlar bandıralı ve 800 yolcusu bulunan MV Mavi Marmara ya çıkan İsrailli.

Gazze Filosu Saldırısı

1 Mavi Marmara Gemisi ile insanlık ve özgürlük için Samsun dan yola çıkarak Çanakkale ye giden Samsunlu yolcular, gittikleri şehitliklerde dua.

Mavi Marmara Yolcuları Samsun'a Döndü

Mavi Marmara yolcu gemisi, yaklaşık 700 e yakın yolcusuyla saat 08.00 sularında Gelibolu İskelesi ne yanaştı. Gemideki yüzlerce yolcu karaya.

Mavi Marmara Gemisi Gelibolu İskelesi'ne Yanaştı

Mavi Marmara firmasının Bostancı, Maltepe ve Kabataş tan Büyükada, Heybeli, Burgaz Bünyesinde 32 yolcu gemisi, 2 hızlı bot ve 1 yük gemisi bulunmaktadır.

Mavi Marmara Ada Seferleri – Motor Tarifeleri

Mavi Marmara gemisi 665 yolcusuyla 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü etkinliklerine katılmak üzere Çanakkale ye doğru yola çıktı.

Mavi Marmara Gemisi Çanakkale Yolunda

Mavi Marmara gemisi ile İsrail e giden yolculardan yaklaşık 15 i de Çanakkale Yolcuların, gemi Sarayburnu ndan hareket ederken tekbir getirdiği görüldü.

Görüntülü Haber Çanakkale Yolundaki Mavi Marmara Gemisi

İSTANBUL - Mavi Marmara gemisi 665 yolcusuyla 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Mavi Marmara nın İsrail yolcuları da Çanakkale ye gidiyor.

Mavi Marmara Gemisi Çanakkale Yolunda Güncel 127127

Gazze ye insani yardım götüren konvoydaki en önemli gemi Mavi Marmara idi. İşte o gemide bulunan yolcuların tam listesi. , Mavi Marmara insanı yardım.

Mavi Marmara İnsanı Yardım Gemisinin Yolcu Listesi

Mavi Marmara gemisi, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Yolcu kapaklarının açılmasının ardından iskeleye inenler,.

Mavi Marmara Gemisi Gelibolu'da

mavi marmara

Mavi Marmara yolcu gemisi Çanakkale Gelibolu iskelesinde

GENEL

3341 Gün 13 Saat 25 dk. önce yayınlandı

1