Çarşamba15.05.2024

Mart ayında kar yağışı

Mart ayında kar yağışı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Mart Ayında Kar Yağışı

Kahramanmaraş ın Göksun ilçesi Mart ayında güne kar yağışı ile uyandı. Sabahın erken saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı sebebiyle.

20 Yılın En Çetin Kışı Başlıyor

Lapa lapa kar yağışlarının normalde Mart ayında gerçekleşmesinin beklendiğini, ancak bu yıl Ocak ayında bu yağışların görünmeye.

Kars Haberi

18 Kars Haber - Baharın beklendiği Kars a yağan Mart karı yağdı. Sabah saatlerinde yağmaya başlayan kar, zaman zaman da sulu olarak etkisini.

Mart Ayında Kar Yağışı

26 dak. önce Kahramanmaraş ın Göksun ilçesi Mart ayında güne kar yağışı ile uyandı. Sabahın erken saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı sebebiyle.

Kahramanamraş'a Mart Ayında Kar Sürprizi

35 dak. önce Kahramanmaraş ın göksun ilçesi mart ayında güne kar yağışı ile uyandı.

Kahramanmaraş'a Mart Ayında Kar Sürprizi Haberi

2 Mart Ortasında Kar Geliyor ! Marmara ve Batı Karadeniz Mart ayının son haftası mevsim normallerinde geçecek. istanbul-18-mart-kar-yagisi.

Hava Forum

5 3 gündür İstanbul u felç eden kar yağışı bugün etkisini yitirdi. İşte kentte Kentte 1987 yılının mart ayında 63 santimetre kar kalınlığı ölçülmüştü.

İstanbul'da Kar Yağışı Sürecek Mi?

İstanbul da Mart ayında kar sürprizi haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler Kar yağışı İstanbul un bir çok ilçesinde yarın da etkili olacak.

İstanbul'da Mart Ayında Kar Sürprizi

Meteoroloji, asıl kışın Ocak ayı sonunda başlayacağını ve Mart a kadar yıl aradan sonra İstanbul da da yılbaşında Kar yağışı görüldü dedim.

Hava Durumu Nasıl Olacak Kar Ne Zaman Yağacak? Meteoroloji

Yeniceoba da Mart ayında kar yağışı. ayında kar yağışı. Yeniceoba da Mart ayında kar yağışı. Bu haber 15 kere okunmuş.19 Mart 2015, Perşembe - 09:03.

Yeniceoba'da Mart Ayında Kar Yağışı

SAKARYA CİHAN - Sakarya da dün akşam saatlerinde başlayan yağmur yerini kar yağışına bıraktı. Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sürücülere zor.

Sakarya'da Mart Ayında Yağan Kar Şaşırttı Videosu

3 Rize de etkili olan soğuk hava yüksek kesimlerde kar yağışına neden oldu.

Rize'de Mart Ayında Kar Yağışı Kendini Gösterdi

Kar yağışlı günler ile karın yerde kalma süresinin ortalaması bakımından kıyı.. örtülü olup, bazı yıllar mart ayında da kar örtüsü yerde kalır. Mart ayında.

Türkiye'de Kar Yağışı Karın Yerde Kalma Süresi Ve

20 Manisa da son günlerde hava sıcaklıklarının son günlerde düşüş göstermesi kar yağışını da beraberinde getirdi. Mart ayında ilk kar yağışı Spil.

Mart Ayında Spil'de Kar Yağışı!

İkinci Dilim: 25-26-27 Mart 2015 Çarşamba – Perşembe – Cuma Böylece son birkaç güne kadar gayet zayıf gözüken kar yağışları, aniden ciddi bir hal aldı. geç gelen kar, koca bir Aralık ayının son derece boş geçmesine neden oldu.

Hava Delisinin Not Defteri

18 Metoroloji müdürlüğünün uyarısının ardından türkiye de kar yağışı etkisini mart kapıdan baktırır sözünü doğrularçasına mart ayının son.

Mart Ayında Kar Yağıyor

Mart; 2015. Ocak; Şubat; Mart; Nisan; Mayıs; Haziran; Temmuz; Ağustos; Eylül; Ekim; Kasım; Aralık. 2014; 2015. Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı. 17° En Düş.

İstanbul İçin Mart Ayı Hava Durumu 2015

Göksun ve Afşin ilçelerinde gece saatlerinden itibaren etkili olan yağmur yerini kar yağışına bıraktı. Mart ayı ortasında güne kar ile uyanan.

Kahramanmaraş'ta Kar Yağışı Etkili Oluyor

25 dak. önce Kahramanmaraş ın Göksun ilçesi Mart ayında güne kar yağışı ile uyandı. Sabahın erken saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı sebebiyle.

Kahramanamraş'a Mart Ayında Kar Sürprizi

Karabük te gece saatlerinde başlayan kar yağışı sonrasında, şehir merkezi ve Safranbolu beyaza bürünürken, Karabüklüler Mart ayında yağan.

Karabük Güne Beyaz Örtüyle Uyandı

İstanbul da Mart ayı en yüksek sıcaklık ortalaması 11 derece, ortalama yağışlı gün sayısı ise 14; Mart ayı soğuk geçiyor; DİKKAT! Cuma gecesi kar yağma.

Hava Tahmini

3 Nevşehir de vatandaşlar bu sabah kar yağışı ile güne merhaba dedi.

Nevşehir'de Mart Ayında Kar Sürprizi

MART AYINDA İSTANBUL A KAR SÜRPRİZİ. Tarih 20 Mart 2015 Editör. İstanbul un bazı kesimlerinde aralıklarla kar yağışı etkili oluyor. MART AYINDA.

Mart Ayında İstanbul'a Kar Sürprizi

kar yağışı ile ilgili tüm videoları yüksek görüntü ve ses kalitesiyle izlesene da izle, 13 Mart 2014 Saat 18:00 Kar Yağışı nuray37..mart ayında kar yağışı.

Kar Yağışı Videoları Sayfa 3

Mart ayında birçok şehri beyaz örtü kapladı. Bolulular güne beyaz örtüyle uyanırken, kar yağışı kent merkezinde 7 santimetreye kadar ulaştı.

Mart Ayında Beyaz Örtü

Mart ayında alt kademelerde başlayan uyanma, yaz boyunca zirvede devam etmektedir. Ama ağırlıkla kar yağışları Ekim ayında başlar ve Mayıs ayına kadar .

Uludağ

gerçekten bugün örtü bırakacak şeklinde kar yağışı olacakmı?. Eskilerin tabiri ile cemrelerin ard arda düştüğü Mart ayı Şubat ayına göre daha kurak geçiyor.

İstanbul Kar Tahmincileri

21 Mart Cumartesi, -3, 3, KAR YAĞIŞLI, 55, 91, Güneybatıdan, 17, -23.6, 12, -5.4, 3.6. 22 Mart Pazar, -3, 1, KAR YAĞIŞLI, 77, 92, Kuzeyden, 11, -17.2, 13.4, -5.3.

Erzurum İçin 5 Günlük Hava Tahmini

Hakkari de mart ortasında sabah saatlerinden itibaren lapa lapa kar yağmaya başladı. Kar ile beyazlara bürünen şehirde yağışın bugün de etkisini sürdüreceği .

Yozgat'ta Mart ayında kar yağdı

GENEL

3343 Gün 12 Saat 45 dk. önce yayınlandı

Ankara'da Mart ayında kar yağdı

GENEL

3345 Gün 6 Saat 35 dk. önce yayınlandı

1