Cumartesi18.05.2024

Manisa 475. Uluslararası Mesir Macunu Festivali

Manisa 475. Uluslararası Mesir Macunu Festivali haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Manisa 475. Uluslararası Mesir Macunu Festivali

Manisa 475. Uluslararası Mesir Macunu Festivali, Nevruz ateşinin yakılması, temsili Merkez Efendi ve Hafsa Sultan eşliğinde protokolün kortej.

475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali

3 Ergün, 21-26 Nisan da çeşitli etkinliklerle kutlayacakları 475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali nin açılışını bugün yaptıklarını dile.

475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali

3 Bu yıl 475 nci kez gerçekleştirilecek Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında mesir macunu karma töreni yapıldı. AA, 21 Mart 2015.

475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali

Manisa yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, bu yıl 475 inci kez kutlanacak Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali nin, 21 Mart ta mesir .

475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali 129229

3 MANİSA - Bu yıl 475 nci kez gerçekleştirilecek Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında mesir macunu karma töreni yapıldı.

475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali

3 Atatürk ve Nevruzi mi aramıştınız? 475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali haberi için hemen tıklayın!

Manisa'nın 475 Yıllık Geleneği Uluslararası Mesir Macunu Festivali

1 dak. önce Manisa nın 475 yıllık geleneği Uluslararası Mesir Macunu Festivali, renkli görüntülerle başladı. Görkemli bir kortejle başlayan festivalde, kentin.

475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali

475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali. 21 Mart-26 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festivalde 6 ton mesir macunu dağıtılacak.

475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali Manisa Haber

475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali Manisa haberi ve tüm yerel haberler için Hürriyet Yerel Haberler e tıkla!

Şifalı Mesir Nevruz Ateşiyle Karılacak

6 Baharın habercisi Nevruz Bayramı nı Manisa daha bir coşkulu kutlayacak. 475 inci Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali nde halka.

Haberler

Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali 21-26 Nisan da Yapılacak Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali- Bu yıl 475. kez kutlanacak Uluslararası.

Uluslararası Mesir Macunu Festivali Karma Töreniyle Başladı

2 MANİSA CİHAN- UNESCO Somut Olmayan Dünya Mirası Listesi nde yer alan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali nin 475. si, temsili.

475.uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali

Daha sonra geçen yıl kutlanan festival sunumu yapıldı. Toplantıda, 475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali nin ilimize yakışır şekilde.

Mecir Macununun 475. Defa Karılmasına Yarın Başlanacak

Baharın habercisi Nevruz bayramını, Manisa daha coşkulu kutlayacak. 475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali nde halka saçılacak.

475. Uluslararası Mesir Macunu Festivali Başladı

2 Manisa 475. Uluslararası Mesir Macunu Festivali, Nevruz ateşinin yakılması, temsili Merkez Efendi ve Hafsa Sultan eşliğinde protokolün kortej.

475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali

Mart ayında gerçekleştirilecek festivalin bu yılki bütçesi 1 milyon 600 bin lira olarak belirlendi - Manisa Büyükşehir Belediyesinin 1 milyon lira bütçe ayırması.

Şifalı Mesir Nevruz Ateşiyle Karılacak

19 Manisa da baharın habercisi nevruz için hazırlıklar başladı. 475 inci Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali nde halka saçılacak şifalı.

475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali

MANİSA Anadolu Ajansı AA - Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali için 1 milyon lira.

475. Mesir Macunu Festivali'nin Onur Konuğu Kazakistan

Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali nin onur konuğu Kazakistan olacak. Festivalden önce Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve.

475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali

MANİSA AA - Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali için 1 milyon lira bütçe ayrılmasına.

Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali 21

5 Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali- Bu yıl 475. kez kutlanacak Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali hazırlık çalışmalarının.

Mesirler Festival İçin Hazırlanmaya Başladı

MANİSA da, bu yıl 475 incisi düzenlenecek Uluslararası Mesir Festivali nde halka saçılacak 6 ton mesir macununun yapımına başlandı.

Manisa'da Şifalı Mesir Nevruz Karılacak

21 Manisa da baharın habercisi nevruz da 475 inci Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali nde halka saçılacak şifalı macunlar, nevruz.

Mesir Macununu Artık Makine Yapacak

Bu yıl 475. kez kutlanacak Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivaline yetişmese bile festivalden sonra kesinlikle üzümlü mesir macununu.

Cengiz Ergün Bahçeli'yle Görüştü

5 Başkan Ergün ziyarette, Genel Başkan Devlet Bahçeli yi bu yıl 475. si kutlanacak olan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali ne de davet.

475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali

Belediye meclis salonundaki toplantıda mart ayında gerçekleştirilecek 475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali nin bütçesi de ele.

1419 Manisa'da Nevruz Coşkusu

Manisa da baharın gelişi ve doğanın uyanışı günü olarak nevruz coşkuyla 475 inci Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festival inde saçılacak mesirler de.

475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali

Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali için 1 milyon lira bütçe ayrılmasına karar verdi.

Manisa Otelleri Manisa Fotoğrafları Manisa Yemekleri

Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali- Bu yıl 475. kez kutlanacak Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali hazırlık .. devamı »

Manisa 475. Uluslararası Mesir Macunu Festivali

GENEL

3346 Gün 5 Saat 57 dk. önce yayınlandı

1