Salı14.05.2024

Malazgirt Kaymakamı

Malazgirt Kaymakamı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Malazgirt Kaymakamı Nasıl Gidilir?

İlçe ve kaymakamlık hakkında bilgi, köyler,okullar ve iletişim bilgileri bulunmaktadır.

Malazgirt Kaymakamlığı Resmi Web Sayfası

İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Erzurum un Narman Kaymakamlığı ndan Malazgirt kaymakamlığına atanan Abdullah Atakan Atasoy.

Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoyyeni Görevine Başladı.

Bu içeriği yazdırmak için tıklayın. Yazı tipini küçültmek için tıklayın. Yazı tipini büyütmek için tıklayın. Malazgirt Kaymakamlığı Hükümet Konağı Kat:3 Malazgirt/ .

İletişim

7 de Kaymakamlık kursunu bitirerek Hamamözü Amasya İlçesine atanmış olup bir yıl süre ile Gümüşhacıköy Amasya Malazgirt Kaymakamı.

Kaymakamlar

12:25 Malazgirt te Sigara Bırakma Kampanyası Başlatıldı Malazgirt Kaymakamlığı , Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Merkezi Müdürlüğü, ilçede Sigarayı.

Son Dakika Abdullah Atakan Atasoy Haberleri

Kaymakam Atasoy mesajında; Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı,.

Malazgirt Kaymakamı Sayın Abdullah Atakan Atasoy'un Bayram

İçişleri Bankalığı kaymakam Kararnameyle Diyarbakır Kocaköy Kaymakamı Muhammed Gürbüz ün yeni görev yeri Malazgirt İlçesi oldu. Malazgirt kaymakamı .

Malazgirt Kaymakamı Değişti

3 İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Erzurum un Narman Kaymakamlığı ndan Muş un Malazgirt kaymakamlığına atanan.

Malazgirt Kaymakamı Görevine Başladı

Bölge Müdürümüz Sayın Yücel SERDAR, Şube Müdürümüz Veysi ERDOĞAN ile beraber Malazgirt Kaymakamı Sayın Abdullah Atakan ATASOY u makamında.

Malazgirt Kaymakamı Makamında Ziyaret Edildi

malazgirt kaymakamı abdullah atakan atasoy haberi, malazgirt kaymakamı abdullah atakan atasoy haberleri, malazgirt kaymakamı abdullah.

Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy

Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Belediye Eş Başkanlarımız Halis Coşkun ve Memnune Söylemez i makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun.

Malazgirtliyiz

MUŞ İHA - Muş un Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Malazgirt Devlet Hastanesi ni Ziyaret etti. Kaymakam Atasoy, öğle yemeğini.

Kaymakam Atasoy Hastaneyi Ziyaret Etti Muş 128742

Malazgirt Kaymakamlığı, T.C. Malazgirt Kaymakamlığı Saltukgazi Mahallesi Atatürk Cad. Hükümet Konağı Kat: 2 Malazgirt Muş. Muş haritasına bu sayfadan.

Malazgirt Kaymakamlığı Malazgirt Muş İletişim Bilgileri

Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy. Sinan Güneş ten Kaymakam a forma. Spor 07:52 - 27 Ekim 2014. Dikkat Çekenler. Spor Lisesi neden açılmıyor .

Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy

MUŞ İHA – Muş un Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Malazgirt Devlet Hastanesi ni ziyaret etti.

Kaymakam Atasoy Hastaneyi Ziyaret Etti

Malazgirt Kaymakamı Atakan Atasoy ilçe emniyet amiri ve Jandarma Komutanı ile her cuma bir köye giderek, vatandaşla bir araya geliyor.

Malazgirt Protokolü Her Cuma Başka Camiye Gidiyor

MALAZGİRT İLÇESİ. MUHAMMED GÜRBÜZ Malazgirt Kaymakamı. Kaymakamlık Erişim Bilgileri. e-Posta: Telefon: 436 511 24 00. Faks: 436 511 23 15.

[Yerelnet] Malazgirt İlçesi

Muş un Malazgirt Kaymakamı Muhammed Gürbüz ve beraberindeki heyet Muş Ticaret ve Sanayi Odası MTSO Başkanı Fatih Cengiz i ziyaret ederek hayırlı.

Malazgirt Kaymakam Gürbüz Mtso'yu Ziyaret Etti

Malazgirt Kaymakamı Gürbüz: Anadolu nun giriş kapısı olan Malazgirt i, tarihine yakışır hale getirmeye çalışıyoruz Fotoğraflı.

Malazgirt Kaymakamı Gürbüz Haberi En Son Haber

Kaymakam Atasoy dan hastaneye ziyaretMalazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, İlçe Devlet Hastanesini ziyaret ederek yetkililerden.

Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy Haberleri

MUŞ AA - Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, İlçe Devlet Hastanesini ziyaret ederek yetkililerden hastane hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Atasoy'dan Hastaneye Ziyaret

Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy Haberleri - Muş Manşet Gazetesi - Muş Haber - Yerel Haber - Son Dakika Haberleri - Güncel Haber - Muş.

Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy Haberleri

Muş un Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, 10 Ocak İdareciler ve Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçede görev yapan yerel ve.

Kaymakam Atasoy Gazetecilerle Yemekte Bir Araya Geldi

Muş un Bulanık İlçe Kaymakamlığı na vekalet eden Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Malazgirt ilçesi Beşdam Karakolu nda.

Malazgirt Kaymakamı Yaralı Askeri Ziyaret Etti

Malazgirt te Sigara Bırakma Kampanyası BaşlatıldıMalazgirt Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Merkezi Müdürlüğü nce ilçede Sigarayı.

Malazgirt

Tel:0436 311 21 14 - Faks:0436 311 20 02 - Adres:Bulanık Kaymakamlığı MUŞ. HASKÖY Tel:0436 511 20 01 - Faks: - Adres:Malazgirt Kaymakamlığı.

Ozan Beşir Gelmiş Bahar Malazgirt Konseri

Başlığın diğer anlamları için Malazgirt anlam ayrımı sayfasına bakınız. Koordinatlar: 39°8′52″N, Kaymakam, Muhammed Gürbüz. - Belediye başkanı.

Malazgirt

MUŞ İHA – Muş un Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Malazgirt Devlet Hastanesi ni ziyaret etti. Kaymakam Atasoy, öğle.

Kaymakam Atasoy Hastaneyi Ziyaret Etti Muş Haber

Muş un Malazgirt Kaymakamı Muhammed Gürbüz ve beraberindeki heyet, Muş Ticaret ve Sanayi Odası MTSO Başkanı Fatih Cengiz i ziyaret.

1