Cumartesi11.05.2024

Mahir Merdun

Mahir Merdun haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Mahir Merdun Haberleri

Mahir Merdun haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Mahir Merdun kimdir, hayatı ve biyografisi. Hasan Ferit Gedik in Ölümü Davası.

Cumhuriyet Gazetesi

Tarafların kimlik tespitinin ardından konuşan Mahkeme Başkanı Mahir Merdun, Adliyemiz geçen yıl faaliyete geçti, ağır ceza mahkemelerine.

Mahkeme Başkanı Mahir Merdun Haberleri

Mahkeme Başkanı Mahir Merdun Haberleri. Tekbir Getirip Avukatları Ölümle Tehdit EttiMaltepe Gülsuyu nda, 2013 yılı Eylül ayında Hasan Ferit.

Mahir Merdun Haberleri

2 Maltepe Gülsuyu nda, 2013 yılı Eylül ayında Hasan Ferit Gedik in hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin de yaralandığı olaylara ilişkin davada.

Semdinli Davasinin Gerekceli Karari

-van 3. ağır ceza mahkemesi ne yapılan itirazları karara bağlayan van 4. ağır ceza mahkemesi başkanı mahir merdun istanbul kartal a düz hakim olarak.

Komplo Kurdular

Mahkemenin başkanı Hakim Mahir Merdun, dün 17.00 de itirazı karara bağladı. Merdun, Rektör Aşkın ın tutukluluk halinin devamına karar verdiğini açıkladı.

Mahir Merdun

Tepki üzerine Mahkeme Başkanı Mahir Merdun avukatlara, salonun fiziki şartlarının yetersiz olduğunu söyleyen sizlersiniz diyerek, davanın.

Birgün

Asıl Mahkeme Başkanı Mahir Merdun raporlu olduğu için davaya üye Hakim Şahinder Gündüz başkanlık etti. Davanın nakli talebiyle dosyanın.

Anneden İsyan

Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mahir Merdun ve üye hakimleri Görevi kötüye kullanma suçunu işledikleri gerekçesiyle HSYK ya şikayet etti.

Gülsuyu Davasında Hsyk'ya Suç Duyurusu

- Gülsuyu davasında hakim isyan etti

Hasan Ferit Gedik Davası son durum

ASAYİŞ

3343 Gün 12 Saat 1 dk. önce yayınlandı

1