Pazar19.05.2024

Lozan

Lozan haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Lozan

Lozan Lausanne, İsviçre de, Fransızca konuşulan Suisse Romand kisminda olup Vaud kantonunun başkentidir ve ayni zamanda District de Lausanne.

Lozan Antlaşması

Lozan Barış Antlaşması veya yapıldığı dönem Türkçesi ile Lozan Sulh 1922 de TBMM Hükümeti ni Lozan da toplanacak olan barış konferansına davet ettiler.

Lozan Barış Konferansı

Lozan Barış Konferansı 11 Kasım 1922–1923 Lausanne, İsviçre, şehrinde 8 ay sürmüş ve Türk tarafının kayıtsız şartsız bağımsızlık talebi nedeniyle çetin.

Lozan

Mudanya Mütarekesi sonucu, kesin barış antlaşması görüşmelerine gidilmiş ve tarafsız bir ülkenin şehri olarak Lozan İsviçre görüşmelerin yapılacağı yer.

Lozan Bariş Antlaşmasi

Lozan Antlaşması, 24 Temmuz 1923 tarihinde İsviçre nin Lausanne Lozan şehrinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi temsilcileriyle İngiltere, Fransa, İtalya,.

Lozan Antlaşması Lozan Barış Antlaşması Maddeleri

Lozan antlaşması maddeleri, Türkiye Cumhuriyetinin aleyhine ve lehine hükümler içermektedir. 24 Temmuz 1923 te İsviçre de Lozan şehrinde Fransa, Japonya,.

Lozan Antlaşması Maddeleri

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İsviçre nin Lozan kentinde İran ile beş gündür sürdürülen nükleer görüşmeleri tamamlamasının ardından.

Lozan

Lozan Andlaşmasından sonra, Almanya Rudolf Nadolny yi 1924 karşılık, Türkiye Hükümetinin, Lozan Andlaşması yürürlüğe girer girmez, Berlin e Büyükelçi.

Lozan Antlaşması

Hakkında binlerce tartışma yapıldı. Zafer ya da hezimet diye hakkında çok konuşuldu. Ama Lozan da Arı Burnu nu resmen İngiliz toprağı.

Lozan Konferansı Animasyon Filmi

LOZAN IN SON KULLANMA TARİHİ VE PETROL-MADEN ÇIKARAMAZMIŞIZ YALANI: CUMHURİYET DÜŞMANLARININ PALAVRALARI BİTMİYOR: ŞİMDİ DE .

Lozan'ın Son Kullanma Tarihi Ve...

Lozan konusunda burada birkaç defa yazdım, Lozan ın ne olduğunu merak edip de öğrenmek isterseniz doğrudan doğruya anlaşmayı okuyun.

Lozan'ın Gizli Maddeleri Mi Var?

4 LOZAN BARIŞ ANTLAŞMASI. Bir taraftan,. Britanya İmparatorluğu, Fransa, İtalya , Japonya , Yunanistan , Romanya, Sırp-Hırvat-Sloven Devleti,.

Lozan Antlaşması

heybeliada daki lozan zaferi caddesinin kısa adı. adadaki caddelere göre oldukça geniştir. iki tarafı arasında büyük bir kot farkı bulunur. askeri kantinden.

Lozan

psodoefedrin

Doğu Perinçek'ten AİHM açıklaması

DÜNYA

3138 Gün 7 Saat 38 dk. önce yayınlandı

Mardin Nusaybin'de olaylı eylem

ASAYİŞ

3240 Gün 5 Saat 56 dk. önce yayınlandı

MHP'nin Bursa Gökdere Meydanı mitingi

POLİTİKA

3298 Gün 5 Saat 38 dk. önce yayınlandı

İran'da nükleer anlaşma sevinci

DÜNYA

3334 Gün 1 Saat 35 dk. önce yayınlandı

İran'ın Avrupa ile nükleer müzakereleri

DÜNYA

3338 Gün 5 Saat 34 dk. önce yayınlandı

İran'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert tepki

DÜNYA

3340 Gün 23 Saat 14 dk. önce yayınlandı

Bakan İsmet Yılmaz ve MHP milletvekilleri arasında gerginlik

POLİTİKA

3342 Gün 5 Saat 33 dk. önce yayınlandı

John Kerry'den İran'ın nükleer programı açıklaması

DÜNYA

3347 Gün 1 Saat 58 dk. önce yayınlandı

1 2