Cuma17.05.2024

Likya yürüyüş yolu

Likya yürüyüş yolu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Likya Yolu

1992 yılında çalışmalarına başlanılan Likya yolu 1999 yılında Kate Clow Çeşitli kaynaklarca dünyanın en iyi 10 uzun mesafe yürüyüş rotasından biri olarak.

Likya Yolu Anasayfa

Likya Yolu için rehber olarak hazırlanan bu sitede, Likya Yolu yürüyüşüne ve rotası dair her bilgiyi bulabilirsiniz. Site içeriğinde size rehber olsun diye hazırlanan.

Likya Yürüyüş Yolu

TREKKİNG den fersah fersah uzak, yüz karası bir gezgin olarak Likya Yolu nu ilk kez geçen yıl, Muğla Valiliği nde katıldığım bir toplantı.

Türkiye'nin En İyi Yürüyüş Parkuru Likya Yolu

7 gün sürecek bu serüvenimiz Likya Yolu nun başlangıç noktası olan Fethiye den başlayacak ve kıyı şeridini takip ederek Patara da.

Fethiye'den Patara'ya Likya Yolu Yürüyüşü

Antalya dan Fethiye ye kadar, mümkün olduğunca sahil kenarlarından uzanan bir yürüyüş yoludur Likya yolu. Eski Likya medeniyetleri bu sahil yolunu yük.

Likya Yürüyüş Yolu

4 Antalya Valiliği ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünce yürütülen Antik Likya Yolları Haritası ve Yürüyüş Rehberi Projesi kapsamında, Muğla nın.

Antik Likya Yolu'nun Kapsamlı Haritası Çıkartıldı

Ana Sayfa; Yürüyüşler » Likya Yolu nu Kocaeli Üniversitesi nde Anlatıyoruz. İstanbul da Likya Yolu Fotoğraf Gösterisi ve Söyleşi 12 Kasım 2014 Çarşamba.

Günce Likya Yolu

ekim ayında yapılması halinde yürüyüş boyunca ağaçlardan nar, asmalardan üzüm ve çalılardan likya yolu nu tek seferde yurumek yaklasik 30 gun suruyor

Likya Yolu

Türkiye nin en iyi yürüyüş parkuru; Likya Medeniyeti nin toprakları; İnanılmaz güzellikteki koylar; Kayaköy, lahitleri ve kaya mezarları; Efsanelere konu olmuş.

Adventure Likya Trek

Yürüyüş deneyimi olan arkadaşlarımızın katılmasını öneriyoruz. Likya Medeniyetinde önemli bir yer olan Merkezi Likya ya da Dağlık Likya bölgesi bu gezinin.

Likya Yolu Yürüyüş Turları Kaş Bölgesi Tempo Tur Yurt İçi Turlar

LİKYA YOLU YÜRÜYÜŞÜ ÖLÜDENİZ-KALKAN. Bu bahar dan başlamak üzere her yıl Likya Yolu nun bir bölümünü kendi kulübümüzün.

Likya Yolu Yürüyüşü Ölüdeniz

Antalya dan başlayıp Fethiye de sona Likya Yolu nun yurt içi ve yurt dışında tanıtımı için ATAV tarafından hazırlanan 40 dakikalık Işık Ülkesi.

Likya Yolu Yürüyüşü

3 Dünyanın en önemli 10 uzun mesafe yürüyüş noktasından biri olan, doğa ile tarihin iç içe geçtiği Likya Yolu nda beş gün geçirdik. Ekip bir-iki.

Likya Yolunda Beş Gün

Antik Likya da, Akdeniz bölgesinde, doğada yürüyüş ve deniz keyfini güzelce birleştiren bu program Termessos, Xantos, Letôon, Pınara, Patara, Kekova, Myra .

Likya Yolu Yürüyüşü Antik Dağ Yolları

Likya Yolu Yürüyüş paket programlarımız ile tarihte ticaret yolu olarak kullanılmış ve Likya Şehirlerini birbirine bağlayan Likya Yolu nda doğayı keşfedebilir, tarihi.

Likya Yolu Yürüyüş Programı 6 Gece / 7 Gün

Likya yolu Türkiye nin ilk uzun mesafeli yürüyüş parkurudur. Kaş dünya çapında üne sahip olan bu parkurun tam ortasında bulunur.

Likya Yolu Yürüyüş

Likya nın patikaları çok belirgin bir güzergah izlemese de, bu gün elimizde 1996 patikaların oluşturduğu, çekici bir görselliğe sahip Likya Yürüyüş Yolu var.

Outdoor Lycia

Likya Yolu ndaki yürüyüşün ilk etabı Fethiye nin kaya mezarlarından başlıyor. Kaya köyü ve çevresinin ardından Ovacık köyüne oradan da Babadağ ın 1975 m .

Likya Yolu Limanağzı Doğa Yürüyüşü

Likya Yolu Yürüyüşleri Antalya dan Fethiye ye kadar, mümkün olduğunca sahil kenarlarından uzanan bir yürüyüş yoludur Likya yolu. Eski Likya medeniyetleri.

Likya Yürüyüş Yolu

Patika Yoga Merkezi, Likya yolunun geçtiği Muğlan nın Fethiye ilçesinin Faralya işaretlenmiş patikalarında patika yolcuları olarak rehber eşliğinde yürüyüşler.

Patikada Yürüyüş Likya Yolu Yoga Merkezi

Bir karayolunu veya turistik yöreyi gösterir sandığımız tabela Türkiye nin en uzun trekking parkuru olan Likya Yolu nu gösteriyormuş oysa ki.

Likya Yolu Belgeseli Fragmanı

Likya yolu aralıklarla kırmızı beyaz boyalarla işaretlendiğinden rota bir kısmının işaretlenip haritalanması ile oluşturulmuş yürüyüş rotası.

Profesyonel Fotoğrafçılık Likya Yolu Yürüyüş Etkinliği

Lukka Outdoor, Olimpos Milli Parkında Likya Yolu Yürüyüşleri, Organizasyon ve Rehberlik Hizmetleri.

Likya Yolu Yürüyüşü

509 km boyunca etap etap yürüdüğüm Likya Yolu nda kullandığım malzeme Bu özelliğini sadece Likya Yolu yürüyüşüne ilk başladığım günler yağan ve 2 gün .

Erdem Gürses Likya Yolu Malzeme Listesi

Likya Yolu, Kate Clow un çabalarıyla bir özel banka desteğiyle daha çok Likya bölgesinin kıyı kesimlerini içerecek şekilde işaretlenmiş ve yürüyüşe açılmıştır.

1