Cuma17.05.2024

leylek

leylek haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Leylek

Leylek Ciconia ciconia, leylekgiller Ciconiidae familyasından büyük ve uzun bacaklı bir kuş türü. Siyah kanat uçuş tüylerinin dışında tamamen beyazdır,.

Leylek

Leylek, büyük ve uzun bacaklı, mevsimlik göç eden, çoğunlukla beyaz ancak kanadının ve kuyruğunun bir kısmı siyah bir kuş türüdür. Leylekler.

Leylek Leylek Türleri Ve Özellikleri

Van ın Özalp ilçesinin Hacı Ali Mahallesi nde geçen yıl yuvadan düşerek ayağı kırılan yavru leyleği tedavi eden köylüler, leyleğe kümeste.

Iğdır Ve Nahcivan Leylek Cenneti

Leylekler uzun boyunlu, uzun kırmızı bacaklı, kırmızı renkli düz ve sivri gagalı kuşlardır. Kafa, boyun ve gövdeleri beyazdır. Kanadında siyah bir şerit bulunur.

Leylek

Leylek Arapça: لقلق / laklak, Farsça: لک‌لک / leglek,[1] bir kuş türüdür. Türün yayılışı çok geniş bir coğrafya üzerindedir. Almanyadan havalanan ve Prenses adı.

Leylek Anlamı Ve Hakkında Bilgi

Aradıgınız bilgiye ulaşmak için kütüphanede tarama yapmak zorunda olduğunuz dönemden kalan benim gibi dinozorlar hatırlarlar. Leylekler bir zamanlar.

Leylek

Vikipedi. leylek hakkında Vikipedi de ansiklopedik bilgi bulabilirsiniz. Crystal Clear app Community Help.png Atasözleri. Her kuşu öptün, bi kaldı leylek.

Leylek

arcadia

Yuvaları bozulmasın diye leyleklere özel direk

ÇEVRE

3329 Gün 15 Saat 11 dk. önce yayınlandı

Uluabat Gölü Leylek göçü

ÇEVRE

3338 Gün 23 Saat 42 dk. önce yayınlandı

Leylek göçü ne zaman?

ÇEVRE

3342 Gün 22 Saat 9 dk. önce yayınlandı

Leyleğin avladığı balığı Kartal çaldı

ÇEVRE

3346 Gün 17 Saat 38 dk. önce yayınlandı

1