Perşembe09.05.2024

lale üretimi

lale üretimi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Alım Garantili Lale Soğanı Yetiştiriciliği

Alım Garantili Lale Soğanı Yetiştiriciliği. Toprak İsteği. Lale hemen hemen her türlü toprakta rahatlıkla yetiştirilmekte olup en uygun toprak yapısı; taşsız,.

Lale İle İlgili Bilgiler

Bu konuda Hollanda gerek üretim gerekse ticaretinde söz sahibidir ve tekel durumundadır. Lale soğanlarının tüm varyetelerine bakıldığında orijinlerinin Orta .

İstanbul'da Lale Zamanı

Lale Üretimi. Mart ayı ortalarında açmaya başlayan bu lalelerin erkenci türlerini, Nisan ayı içerisinde normal laleler ve Mayıs ayı içerisinde de geç açan lale.

Çumrada Lale Üretimi Yapan İşçilerle Anamaslı Mehmet Konuşuyor

T.C.. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI. MEGEP. MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN. GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ. BAHÇECİLİK. LALE YETİŞTİRİCİLİĞİ.

Bahçecilik Lale Yetiştiriciliği

Selam arkadaşlar. Saksıda yetiştirdiğim lalelerimin başlarını gereken zamanda kestim, şimdide soğanlarından 3 er tane tomurcuk veriyorlar.

Lale Üretimi

.:: Asya Lale | We are talking tulips , nergisler, sümbüller, çiğdemler. We are talking tulips. İlk yıl dört farklı çeşit ve renkte üretim yapan şirket şimdi . Çumra.

Hakkımızda

Konya da 500 dekar alanda 30 milyon lale yetiştiren firma, Türkmenistan, İran, Ürdün ve Azerbaycan a lale ihraç ediyor. Konya nın Çumra ilçesinde faaliyet.

Konya'da Üretilen Laleler İhraç Ediliyor

Kahramanmaraşlı bir girişimci babasının Bulgaristan dan getirerek yetiştirmesini vasiyet ettiği ters lale yetiştiriciliğinde bölgenin tek üreticisi olmayı başardı.

Lale nerede yetişir?

ÇEVRE

3299 Gün 5 Saat 54 dk. önce yayınlandı

1