Pazar19.05.2024

Kütahya-Eskişehir yolu

Kütahya-Eskişehir yolu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Eskişehir Kütahya Yolukütahya

eskisehir in etrafındaki bütün diğer illere bağlayan yollarla ayni tehlikede olan yol . ve de sulanarak açık durmasını da ekleyin. alın size kütahya eskişehir yolu.

Kütahya Eskişehir Karayolu

Kar yağışı ana yolları kapattı İstanbul İzmir Balıkesir ve Karadeniz, Bolu D 100 yolu ile Kütahya Eskişehir yolu kapandı işte yol durumu.

Yol Durumu

Kütahya Eskişehir karayolu kar yağışı nedeniyle çift yönlü olarak ulaşıma yolun açılmasını bekleyen bazı yolcuları mekanlarda barındırdı.

Ulaşıma Kapanan Kütahya

Saat 07.30 dan beri yolun tipi yüzünden kapalı olduğunu belirten midibüs Kütahya-Eskişehir ve Kütahya-Afyonkarahisar karayollarında.

Bu Yollara Dikkat

Eskişehir Kütahya Yolu 39.548599 enlem ve 30.059696 boylamda yer almaktadır . Merkez ilçesine bağlıdır. Eskişehir Kütahya Yolu haritası Kütahya ili içinde.

Eskişehir Kütahya Yolunda Kaza

Kar yağışı ana yolları kapattı İstanbul İzmir Balıkesir ve Karadeniz, Bolu D 100 yolu ile Kütahya Eskişehir yolu kapandı işte yol durumu.

Haber Yol Durumu İstanbul İzmir D 100 Yolu Son Durum Haberi

Eskişehir ile Kütahya yol haritası, güzergahı ve yol tarifini görüntülemektesiniz. Sağ taraftan gidebileceğiniz rota, km ve yolların durumuna göre saat mesafesi.

Eskişehir

, 925-02, D,I, İkizdere-İspir yolunun Ovit Dağı Mevkii geceleri 17:00- 07:00 saatleri arası can ve mal güvenliği açısından ulaşıma tamamen kapalıdır.

Kütahya'da trafik kazası: Motosiklet ile TIR çarpıştı

ASAYİŞ

3322 Gün 7 Saat 45 dk. önce yayınlandı

1