Cuma17.05.2024

kuruyemiş dükkanı

kuruyemiş dükkanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kuruyemiş Dükkanı

++KORU dan CENNET KAPALI CADDE DE KURUYEMİŞ ++ 202274717 30 Yıla Varan Kuruyemiş Dükkanı Devren Kiralık Haritalı İlan, Klima, 24. 150.000.

Devren Satılık Amp; Kiralık Kuru Yemişçi Sahibinden'da

KARTAL UĞURMUMCU ŞEKERLEME LOKUM KURUYEMİŞ DÜKKAN DEKORU BUZ. 24000 TL+ KDV. 18000 TL+ KDV. KARTAL UĞURMUMCU.

Komple Kuruyemiş Dükkan Dekorasyonları

Sağlıklı yiyecekler tüketme trendi, kurutulmuş meyve ve kuruyemiş karışımlarını popüler atıştırmalıklar haline getirmiştir. Bu karışımlar çeşitli kuru meyve ve.

Kuruyemiş Dükkanı Açmak İstiyorum!

Arkadaşlar 2 ortak kuruyemiş dükkanı açıcaz. Sizce bu işten 2 kişi ekmek yermiyiz ? Malum dükkan kirası ve vergileri düşündürüyor ama.

Kuruyemiş Dükkanı Açıcam Görüşleriniz ? Hayati Durum

arkadaşlar bende bir kuruyemiş dükkanı açmak istiyorum. kuruyemiş çeşitleri - lokum çeşitleri-kurumeyve falan bulunduğum semt 40 bin.

Sıfırdan Kuruyemiş Dükkanı

bu iste güzel para var gaziyla layigini bulan saplantilardan biri. lakin dükkan önüne bir sehpa iki tabure koyarak civar esnafla tavla turnuvalari düzenleme.

Türklerde Kuruyemişçi Açma Saplantısı

ARMA makina. çerez makinası, kuruyemiş makinası ,dükkan dekorasyonu. 553 beğenme · 81 kişi bunun hakkında konuşuyor. İLETİŞİM BİLGİLERİ: Hacı Yusuf.

Arma Makina. Çerez Makinası Kuruyemiş Makinası Dükkan

Kuruyemiş bayiliği almak Türkiye nin yıllık kuruyemiş tüketimi 500 bin ton, pazar büyüklüğü ise 3,7 milyar dolar. İç tüketimin yaklaşık 1,2 milyar.

Kuruyemiş Dükkanı Açmak

ikinci el Kuruyemiş Dükkanı ilanları, Satılık, Kiralık. Kuruyemiş Dükkanı : İkinci el, Satılık, İlan. rss. Tüm Kategorilerde Ara, Antika Eşya, Beyaz Eşya, Bilgisayar.

Kadıköy'de kuruyemiş dükkanı soygunu

ASAYİŞ

3318 Gün 6 Saat 11 dk. önce yayınlandı

1