Cumartesi18.05.2024

Kurşunlu Mahallesi Muhtarı

Kurşunlu Mahallesi Muhtarı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kurşunlu Mahallesi Muhtarı

Kurşunlu Mahallesi Muhtarlığı 40.653515 enlem ve 35.821335 boylamda yer almaktadır. Semt/Mah olarak Kurşunlu Mh. ve Amasya Merkez ilçesine bağlıdır.

Kurşunlu Mahallesi Muhtarlığı Haritası Kurşunlu Mh. Amasya

Kurşunlu Mahallesi haritası ve mahallede bulunan caddeler, sokaklar, okullar, muhtarlık ve otobüs durakları, Merkez, Amasya.

Kurşunlu Mahallesi

Mahalle Adı: Muhtar: Telefon. BEŞPINAR MAHALLESİ. RECEP UZUN. 05354236069. ÇAL MAHALLESİ. MUSTAFA ULUDAĞ. 05444830255. ERENLER.

[Yerelnet] Kurşunlu Belediyesi

Bursa nın gözde sahil mahallelerinden Kurşunlu da fay hattı söylentileri vatandaşları tedirgin ediyor. Kurşunlu Mahallesi Muhtarı Hüseyin.

Kurşunlu Mahallesi Muhtarı

KURŞUNLU MAHALLESİ MUHTARLIĞI KURŞUNLU MAHALLESİ MUHTARLIĞI internet sitesi - MERKEZ - AMASYA - 0358 212 44 1. / DİĞER SEKTÖRLER.

Kurşunlu Mahallesi Muhtarlığı

Çankırı Kurşunlu Mahalleleri, Kurşunlu İlçesi Mahalle Listesi ve Mahalle Haritaları. Türkiye Haritası İstanbul Muhtarlıkları, Muhtarlık Adresleri ve Telefonları.

Çankırı Kurşunlu Mahalleleri Çankırı Kurşunlu Mahalle Listesi

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı, Kurşunlu, Gemlik, Bursa, Türkiye. Bu firmaya ait kullanıcı yorumlarını, derecelendirmeyi, harita ve yer bilgisini.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı

Başlığın diğer anlamları için Kurşunlu sayfasına bakınız. Köyle ilgili olarak; Malkara mahallesinde yaşayan ve gemileri soyduğu düşünülen Manol çabasına girişmiş ve köy muhtarı olup köyün gelişmesi için yoğun bir çaba sarfetmiştir.

Kurşunlu Karacabey

Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır.

Bereket Kurşunlu

Bu hafta Bizim Camimiz Ekibi olarak sizlere, Tepebaşı İlçemize bağlı Bahçelievler Mahallesi Seylap Caddesi nde bulunan Sarısu Kurşunlu Camiini tanıtmaya.

Kurşunlu Camii

Kurşunlu Muhtarı ndan Dönem değerlendirmesi Amasya Kurşunlu mahallesi muhtarı Ömer Erboğa seçimden bugüne kadar yapılan faaliyetlerden bahsederek

Kurşunlu Muhtarı'ndan Dönem...

Türkiye de ticari faaliyeti bulunan mağazaların, bayiilerin, servislerin, devlet kurumlarının ve özel kurumların iletişim bilgileri ve tanıtımları Çankırı Kurşunlu Fatih.

Çankırı Kurşunlu Fatih Mahallesi Muhtarlığı

Mahalle Muhtarlıkları. Muhatarlık Adı, Muhtar, Telefon, Adres.

Mahalle
Bursa Gemlik'e bağlı Kurşunlu'dan fay hattı geçiyor mu?

GENEL

3347 Gün 6 Saat 12 dk. önce yayınlandı

1