Çarşamba08.05.2024

kural hatası

kural hatası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kural Hatası

Bu açık bir kural hatasıdır. Şayet kural uygulanmış olsaydı Fenerbahçe daha ilk yarıda 10 kişi kalacaktı. Pek tabii ki bu kural hatası da maçın.

22 Mart 2015 Fb Bjk Maçındaki Kural İhlali

12 -kural hatası benim bildiğim kadarıyla somut hatadır. ve kitapta forma çıkarılınca sarı kart der ve bunu uygulamayan hakem kural hatası.

Ahmet Çakar Maçta Kural Hatası Var

1 Sabah gazetesi yazarı ve eski hakem Ahmet Çakar a göre maçta kural hatası var. yine Çakar a göre, şayet kural uygulanmış olsaydı.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçında Kural İhlali Mi Var? Maç İptal Mi

9 Bu kez de Fenerbahçe lehine sonuçlanmış bir maçın kural hatası olmasına rağmen tekrar edilmemesi kararı verilmemesi durumunda Türkiye.

Çakar Maçta Kural Hatası Var...

2 Çakar: Maçta kural hatası var. videosunu izle. Benzer videolar, yorumlar, uzman görüşleri.

22 Mart 2015 Fb Bjk Derbisinde Kural Hatası Olması

9 22 mart 2015 fb bjk derbisinde kural hatası olması. facebook; twitter; google plus; mail at. ara. entry 1 galeri video. kelime: başlık içinde ara. 1 1.

Ahmet Çakar Fırat Aydınus Kural Hatası Yaptı

1 Yorumcu Ahmet Çakar, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maçta kural hatası olduğunu, bu nedenle maçın yeniden oynanması.

Maçta Kural Hatası Var. Derbi Tekrarlanmalı…

10 Beyaz TV de yayınlanan Beyaz Futbol isimli programın yorumcularından eski hakem Ahmet Çakar, maçın hakemi Fırat Aydınus un kural hatası.

Aydınus Kural Hatası Yaptı

7 Aydınus kural hatası yaptı Hakem otoritesi Ahmet Çakar, Fırat Aydınus un derbide kural hatası yaptığını söyledi. Gol sevinci ya da protesto için.

Ahmet Çakar 'derbide Kural Hatası Var'

9 Beyaz tv de yayınlanan Beyaz Futbol programının yorumcularından eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi.

Kural Hatası Mı? – Fotomaç – 28 Aralık 2014

Torku Konyaspor - Beşiktaş maçında Atiba Hutchinson un, ceza sahası çizgisine basması nedeniyle ikinci sarı kart sonrası kırmızı kartla.

Ahmet Çakar Maçta Kural Hatası Var

6 Ahmet Çakar : Maçta kural hatası var Türk medyasında çıkan tüm spor yazıları, 7x24 takip edilip, tek bir adresten topluca yayınlanıyor.

Video

VİDEO SPONSOR. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, dün akşam oynadıkları Kasımpaşa maçında kural hatası yapıldığını söyledi.

Kural Hatası Yok

Kural hatası yok Kural hatası yok. Yorumlar. Yorumunuz moderatörlerimiz onaylamadığı sürece sadece arkadaşlarınız tarafından görülecektir. İlginiz için.

Ahmet Çakar Derbideki Kural Hatasını Açıkladı

Yüklenme Tarihi: 23 Mart 2015 - 01:30. Ahmet Çakar derbideki kural hatasını açıkladı. Etiketler: beyaz futbol, ahmet çakar, Fenerbahçe, Beşiktaş, kural hatası, .

Fenerbahçe Beşiktaş Derbisinde Kural Hatası Var Mı? Maç Tekrar

1 Ahmet Çakar, dün akşam oynanan Fenerbahçe Beşiktaş maçında kural hatası olduğunu bu nedenle maçın tekrar oynanması gerektiğini belirtti.

Survivor Acun Ilıcalı'dan 'kural Hatası' Açıklaması Full Ve Hd İzle

Survivor - Acun Ilıcalı dan Kural Hatası açıklaması. 2.436 kez izlendi. 1. parça yükleniyor. Videoyu Facebook ta paylaş. Videoyu Twitter da paylaş. E-Mail.

Kural Hatası

Kural Hatası Facebook ta. Kural Hatası ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın.

Kural Hatası Yok!

Hürriyet Gazetesi nden Atilla Türker in haberine göre, F.Bahçe nin, Sivasspor ile yaptığı maçta kural hatası yapıldığı şeklindeki itirazına Futbol Federasyonu nun.

Kural Hatası

. maçında kural hatası iddiası Görseli Elazığ-FB maçında kural hatası iddiası Baroni nin tartışmalı pozisyonu beraberinde kural hatası iddiasına da getirdi.

Erciyes

Meral in bu tutumu, Kural hatası mı yaptı? yorumlarına neden oldu. İbricic görmedi Hakem yorumcumuz Serdar Tatlı, hakem İlker Meral in.

Ahmet Çakar Kural Hatası Var

Kasımpaşa Beşiktaş maçı sonrasında Ahmet Çakar kural hatası yapıldığını söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman - Hakem kural hatası yapmıştır - İSTANBUL videosu ve daha binlerce Haber ile ilgili video Mynet TV de.

Ahmetcakar On Twitter Arkadaşlar Maçta Kural Hatası Var Ve Maçın

7 ahmetcakar1 evet hocam emenıke formayı cıkardıgı ıcın sarı ızınsızce oyun alanı terk ettıgı ıcın 2.sarı kartı gormelıydı. 2 retweets 14 favorites.

Kural Hatası Var Maç Tekrar Edilmeli

Kural hatası var, maç tekrar edilmeli. Konyaspor umuzun, Fenerbahçe ile oynadığı ve 2-1 kaybettiği maçın ardından bugün ulusal basına yansıyan haberler ve.

Oy Çokluğuyla Kural Hatası Var

HAKEM, Donk a, topu Almeida nın önündeki topa attığı için oyunu durdurup kart verdiyse bu kural hatası. Kale arkasından hakemin Donk topu atmadan düdük.

Fenerbahçe Nin Kural Hatası Arayışları

isterse 1 dakika olsun. kural hatası var mı? var.. ee o zaman ne konuşuyoruz? sanki fenerbahçe haksız yere maç tekrar etmiş gibi.. sivas maçı ise yoruma açıktır ,.

Türk Futbolunda 9 Yıl Sonra Kural Hatası Gündemde

Türkiye Futbol Federasyonu nun TFF Spor Toto Süper Lig in 15. haftasında yapılan Kasımpaşa-Beşiktaş maçının kural hatası nedeniyle tekrar.

Bitlis Tatvan'da araç patladı

ASAYİŞ

3261 Gün 11 Saat 0 dk. önce yayınlandı

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı tekrar oynanacak mı?

SPOR

3331 Gün 6 Saat 43 dk. önce yayınlandı

1