Pazar19.05.2024

Kur'an-ı Kerim'in yanmaması

Kur'an-ı Kerim'in yanmaması haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kur'an

Bursa nın İnegöl ilçesinde çıkan ev yangınında tüm eşyalar kül olurken Kur an-ı Kerim in yanmaması dikkat çekti. Edinilen bilgiye göre.

Yangında Sadece Kur'an

Osmaniye nin Kadirli ilçesinde ahşap bir evde çıkan yangında tüm ev eşyalarla birlikte kül olurken, sadece Kur an-ı Kerim in yanmadığı görüldü.

Her Şey Yandı Kur'an

Balıkesir in Edremit ilçesinde çıkan yangında bir ev kısmen yandı. Yangında, tamamen yanan yatak odasındaki Kur an-ı Kerim in yanmadığı görülürken, evin.

Yangında Sadece Kur'an

Osmaniye nin Kadirli İlçesi nde ahşap bir evde çıkan yangında tüm ev eşyalarla birlikte kül olurken sadece Kur an-ı Kerim yanmadı. Alınan bilgiye göre, Kurtuluş.

Herşey Yandı Kur'an

Evi yanan aileye devlet sahip çıkıyor. Haber Merkezi Fethiye nin Menteşeoğlu mahallesinde geçtiğimiz gün evde kimsenin bulunmadığı sırada bilinmeyen.

Kur'an

Kur an-ı Kerim hakkında en son ve en doğru haberler Mynet haber farkı ile bu eşyalar yanarken, Kur an-ı Kerim in yanmaması itfaiye görevlilerini şaşırttı.

Alevlerin Arasında Yanmayan Kur'an I Kerim. Kurban Olduğum Allah

Alevlerin arasında yanmayan Kur an ı Kerim. Kurban olduğum Allah. Davan için terketmeyeceğiz. Diyarbakır ın Lice ilçesinde PKK lı Mahsum Korkmaz ın.

Kül Olan Süpermarkette 'kur'an

Senegal deki bir süpermarkette çıkan yangında, her şey kül olurken dükkanda bulunan Kur an-ı Kerim e hiçbir şey olmadı.

Eşyalar Kül Oldu Kur'an

1 Bursa nın İnegöl ilçesinde çıkan ev yangınında tüm eşyalar kül olurken Kur an-ı Kerim in yanmaması dikkat çekti. Devamını Kaynağından Oku.

Bursa İnegöl'de yangın: Bir tek Kur'an-ı Kerim yanmadı

ASAYİŞ

3333 Gün 2 Saat 56 dk. önce yayınlandı

1