Pazar28.04.2024

Kudret Özersay

Kudret Özersay haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kudret Özersay

Kudret Özersay d.1973 Kıbrıslı Türk akademisyen, uluslarası hukuk uzmanı, KKTC Cumhurbaşkanlığı nın uzun süreli müzakerecisi, Toparlanıyoruz Hareketi.

Kudret Özersay

Bağımsız cumhurbaşkanı adayı Doç. Dr. Kudret Özersay, cumhurbaşkanlığı vizyonu, neden aday olduğu ve hakkındaki herşey burada.

Kudret Özersay Cumhurbaşkanı Adayı

The latest Tweets from Kudret Ozersay KudretOzersay. Doç. Dr., Doğu Akdeniz Üniversitesi, akademisyen. Lefkoşa.

Kudret Ozersay Kudretozersay

Kudret Özersay Facebook ta. Kudret Özersay ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek.

Kudret Özersay

Kudret Özersay la ilgili de öz olarak şunları söyledim: Kudret Özersay çok değerli bir insanımızdır. Cumhurbaşkanlığı dahil önemli görevlere layıktır. Ancak parti.

Kudret Özersay Adaydır!!!

kıbrıs uzmanı, bu konuda bir doktora tezi yazmış sbf hocası. doktora tezi asam yayınlarından basıldı. öğrenciye insan gibi davranan, pek sevdiğim ve saydığım.

Kudret Özersay

doç. dr. kudret özersay 1973 yılında kıbrıs ta doğdu. 1995 yılında ankara üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi uluslararası ilişkiler bölümünden mezun oldu .

Kudret Özersay

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Kudret Özersay, Kıbrıs Türk Kamu Basın bürosundan verilen bilgiye göre, Kudret Özersay, ziyarette yaptığı.

Kudret Özersay

Assoc. Prof. Dr. Kudret Özersay. Room: BE 155. Tel: 90 0 392 630 2054. Email : kudret.ozersayemu.edu.tr

1