Pazartesi20.05.2024

KTÜ Farabi Hastanesi

KTÜ Farabi Hastanesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ktü

Sağlık ve Sosyal Yardım Bakanlığı ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü arasında 1980 yılında imzalanan protokol ile Trabzon Soğuksu-Çamlık.

Ktü

Farabi Hastanesi Santral, 462 377 50 00. Farabi Hastanesi Fax, 462 325 05 18 Meydan Atatürk Alanı --gt;Farabi Hastanesi.

Ktü

Hastalarımızın KTÜ Farabi Hastanesi nde yapılmış olan tetkik ve laboratuvar bilgilerine ulaşması için TC Kimlik No, Hasta Dosya Numarası ve kişiye ait Şifre.

Farabi Hastanesi

Farabi Hastanesi | Ana Sayfa. Sanal turumuzla hastanemizi gezmek için tıklayınız. Mide bulantısıyla hastaneye gitti,10 santimetre tümör çıktı. 23.2.2015 .

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi. 13 Şubat 2014 tarihinde KTÜ Farabi Hastanesi Ortopedi bölümünde menüsküs ameliyatını.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Uygulama

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Uygulama Araştırma Merkezi Farabi Hastanesi Randevu Alma. Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Uygulama Araştırma.

Ktü Farabi Hastanesi Üniversite Hastaneleri İle İlgili Tüketici

tarihinde Voiding çekimi için KTÜ Farabi Hastanesi radyoloji bölümüne yönlendirildim. 6 yaşında olan çocuğum otiizim hastası olduğunu özellikle.

Ktü Farabi Hastanesi Tüp Bebek Merkezi

KTÜ Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi tüp bebek merkezinin Farabi Hastanesi nde uygulamaya geçildiğini söyledi. 02.

1