Pazartesi13.05.2024

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası

KTÖS üyelerine Brüksel de AB Bilgilendirme Ziyar. KTÖS üyelerine Brüksel de AB Bilgilendirme Ziyareti Fırsatı. Avrupa Parlamentosu Kıbrıs Ofisi genç Kıbrıslı.

Duyurular

KTOEÖS, 1968 yılında kurulmuş olan ve Kıbrıs ta eğitim iş kolunda en fazla üyeyi bünyesinde barındıran sendikadır.

İletişim

4 Degerli Üyelerimiz, 26 – 30 Nisan tarihinde kadar itiraz süresi boyunca itiraz dilekçelerinin bir nüshasının ilgili daire müdürlüğüne ve.

Bilgi

. Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası KTÖS, Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası KTOEÖS, Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası.

Hakkımızda

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası. Vikipedi, özgür ansiklopedi. Bekleyen değişiklikler bu sayfada görüntülenmektedir Kontrol edilmemiş. Atla: kullan, ara.

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası

GENEL BİLGİLER. Örgüt Adı, Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası. Kısaltılmış Adı, KTOEÖS. Kuruluş Yılı, 1968. Misyon ve Vizyon, Sendika üyelerinin.

Duyurular

Örgüt Adı, Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası. Kısaltılmış Adı, KTÖS. Kuruluş Yılı, 1968. Misyon ve Vizyon, Üyelerinin çalışma alanından doğan ekonomik ve.

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası

kuzey kibrista ilkokul ogretmenlerinin orgutlu oldugu sendikadir. kibris turk mucadele tarihinde cok onemli bir yere ve role sahiptir. 1920 li yillara dayanan bir .

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ndan KTÖS bir heyet, Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu nu ziyaret ederek, Kamu Çalışanlarının Aylık Maaş Ücret .

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası Genel Başkanlık görevine Semen Saygun getirildi.

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası. KIBRIS TÜRK ÖĞRETMENLER SENDİKASİ. EmbiggenBüyütEmbiggen. Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası. Kıbrıs Türk.

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ile Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası yayımladıkları basın açıklaması ile;16 Aralık 2014 Salı 13:09. ŞOK İDDİA!

Bakan Arabacıoğlu Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası'nı Ktös

2 KIBRIS TÜRK ÖĞRETMENLER SENDİKASI, ÇARŞAMBA GÜNÜ 10.00-12.00 SAATLERİ ARASINDA GİRNE DEKİ 4 OKULDA GREVE.

Yeniduzen

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası KTÖS, Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası KTOEÖS ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Akademik Personel.

Kıbrıs

7 Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası KTÖS, Şehit Ertuğrul İlkokulu nda Sendika yetkilileri, Şht. Ertuğrul İlkokulu nda yaşanan sorunların.

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası Haberleri

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası Haberleri. ÖNE ÇIKANLAR. Bu bitkiye dikkat edin! WhatsApp ı kilitleyen mesaj! İnternetten alışveriş yapanlar dikkat!

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası Çarşamba Günü

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası Haberleri - Kıbrıs Time. 24 KASIM I ÖĞRETMENLER GÜNÜ OLARAK KABUL ETMİYORUZ, 23 Kasım 2014, 11:07.

Gazete360

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası bugün saat 12:20 de Cumhurbaşkanlığı nda 12:40 da da Kamu Hizme Komisyonu nda eylem yapacağını açıkladı! Kıbrıs Türk .

Ktös Şehit Ertuğrul İlkokulu'nda Greve Devam Edecek Haberi

4 Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası nın KTÖS Şehit Ertuğrul İlkokulu nda Sendika yetkilileri, Milli Eğitim Bakanlığı denetmenlerinin okulda.

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası Haberleri

Eylem sırasında konuşan Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası KTOEÖS Başkanı Tahir Gökçebel, hükümetin öğretmen üzerinden.

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası Haberleri

22 Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası KTOEÖS, 2011 yılından sonra kamuya istihdam edilen öğretmenlerle Meclis önünde eylem.

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası Bugün Eylem Yapacak

Posts about Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası KTÖS written by solunum.

Ktös Grev Yaptı

1999 Kıbrıs Türk Öğretmenler Derneği Sendika Başkanı olarak Ocak 1993 tarihinde Stokholm da Dünya Öğretmenler Örgütü Toplantısı na katıldı ve Kıbrıs Türk.

Ktoeös Eylemlerine Devam Ediyor

EVREN ÇAKMAK-UMUT GÜNER Aslında her şeyi 12 Eylül e ya da 20 Eylül 94 e dayandırarak anlatmaya başlamak mümkün, ancak hem biraz uzatmamak hem.

Kıbrıs Dün Ve Bugün

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası Genel Başkanı Ahmet Barçın, Genel Sekreter Adnan Eraslan ve diğer yönetim kurulu üyelerinin de hazır.

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası Öğretmenlerle

ELEKTRİK KURUMU ÇALIŞANLARI SENDİKASIEL-SEN, KIBRIS TÜRK ÖĞRETMENLER SENDİKASI KTÖS, KIBRIS TÜRK KOOPERATİF ÇALIŞANLARI.

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası Ktös

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası.

1