Pazartesi20.05.2024

Khan Academy

Khan Academy haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Khan Academy Türkçe

Khan Academy Nasıl Kullanılır? İlkokuldan üniversite seviyesine, matematikten finansa binlerce ders videosu, yüz binlerce alıştırma, seviye tespit, yönlendirme,.

Khan Academy

. öğrenebilirsiniz. Khan Academy kar amacı gütmeyen bir kurumdur ve amacı herkese, her yerde, dünya standartlarında ve bedelsiz eğitim eğitim sunmaktır.

Khan Academy

Offers over 2400 free videos from arithmetic to physics, and finance.

Giriş Yap

Khan Academy ye giriş yapmak için. Google Facebook. Sizin izniniz olmadan hiç yayımlamayız. VEYA. Khan Academy hesabınızla oturum açın. E-posta veya.

Log İn

Log in to your Khan Academy account. Email or username. Password. Sign in. Forgot password? | Create a new account. By logging in, you agree to our Terms .

Matematik

Matematik. Khan Academy ye hoş geldiniz! Matematikle ilgili her konuda ders videoları izleyebilir, becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Matematik maceranıza.

Fizik

Eğik atış, mekanik ve elektrik ve manyetizma. İyi bir cebir bilgisi ve temel düzeyde trigonometri bilgisi gereklidir.

Khanacademyturkce

Khan Academy eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek için herkese, her yerde, dünya standartlarında ve ücretsiz bir öğrenim imkanı sağlamayı amaçlayan ve kar.

Khan Academy

Our mission to provide a world-class education for anyone, anywhere. All Khan Academy content is available for free at khanacademy.org.

Khan Academy

Khan Academy, 2006 yılında eğitimci Salman Khan tarafından herkes için her yerde birinci sınıf bedava eğitim sloganıyla kurulmuş, kar amacı gütmeyen eğitim .

Khan Academy Learn Math Biology Chemistry Economics Art

5 days ago Read reviews, get customer ratings, see screenshots, and learn more about Khan Academy: learn math, biology, chemistry, economics, art.

Khan Academy Türkçe

14 Mart Cumartesi günü Bahçeşehir Üniversitesi nde gerçekleşen Eğitim Teknolojileri Zirvesi nde Khan Academy Türkçe ye yoğun ilgi gösteren tüm katılımcılara.

Khan Academy Khanacademy

1348 tweets 161 photos/videos 389K followers. Check out the latest Tweets from Khan Academy khanacademy

Khan Academy Help Center

Khan Academy uses Zendesk to provide our Help Center services. Check out Zendesk s Terms of Service and Privacy Policy, as they govern your use of these .

Khan Academy'nin Türkçe İçerikleri İlk Yılında Milyonlarca Kişiye Ulaştı

E-öğrenme dönüşümünde dünyanın öncü kurumlarından Khan Academy nin Türkiye de hizmet vermeye başladığı Khan Academy Türkçe.

Video

Khan Akademi 2329

Telefonu icat eden Alexander Graham Bell'in telefon fırçası

EĞİTİM

3351 Gün 20 Saat 28 dk. önce yayınlandı

1