Cumartesi18.05.2024

kelebek ırkı

kelebek ırkı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kelebek Irkı Güvercinler

Anadolu ya has bu güvercin ırkı herhalde tüm Türkiye de aynı isimle tanınan tek ırktır. Zira diğer bir çok ırkın yerel adları yöreden yöreye değişiklik.

Kelebek Irkı

Kelebek ırkı standartları. Kelebek Standartı. Geldiği Ülke: Türkiye. Görünümü: Yapısı orta boyutlarda,ve orta uzunlukta,yere yakın uçkun, çevik,oyunlu bir.

Kelebek Irkı Standartları

Zira bu arkadaşların beklentisi farklı.Sadece karşı olduğum konu kuşa desen yapmak için KELEBEK ırkı güvercini başka ırklarla kırmaları ve.

Guvercinbirligi Başlığı Görüntüle

Bu ırk dünyaya türkiye sayesinde yayılmakla birlikte bayburt cinsi ırkla birbiriyle. bir çeşit kelebek - Adana - Kınıfırlı karışımı andıran fiziksel bir yapıya sahipdir.

Guvencinciler

Değerli abimizin Hevesini kırmak değil maksadım Ama ben Kelebek ırkı yetiştiricisi Olarak Bu duruma Çok üzülüyorum Lütfen Araştırmacı kişiliğimizi Ön plana.

Kelebek Güvercini Ersin Zenginer

Üniversiteli keçiler, Afrikalı Boer ırkı keçilerle yarışıyor Burdur haberi ve tüm yerel haberler için Hürriyet Yerel Haberler e tıkla!

Üniversiteli Keçiler Afrikalı Boer Irkı Keçilerle Yarışıyor Burdur Haber

Etiket Arşivi: kelebek ırkı güvercinler. Kelebek middot; Kelebek Güvercini middot; kelebek kuşları middot; Facebook Twitter RSS. Arama yap: Üye Paneli. Üye Ol middot; Giriş middot; Şifremi.

Taklacıkuslar.com

özgü genellikle renklerde kısa Videoları irilikte göğüsleri anadolu vücudu Oyunları İle Kendini Hayran Bırakan Kelebek Güvercin Irkı.

En güzel güvercin 10 bin liraya satıldı

MAGAZİN

3337 Gün 2 Saat 45 dk. önce yayınlandı

1