Cuma10.05.2024

Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği

Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kayseri İli Yardım Derneği

Kayseri İli Yardım Derneği Resmi Sitesi. KAYSERİ İLİ YARDIM DERNEĞİ. İSTANBUL ŞUBESİ. Sitemize hos geldiniz Adlı Yemek Kültürü Kitabımız Çıktı!

Kayseri Develililer Eğitim Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği

ALMANYA KAYSERİ KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ. Başkan: Hamdi ERGÜN. Adres: Kayseri Kultur -und Hilfsverein e.V. C/O Gök, Meißelstr.13 45476 .

İstkayder İstanbul Kayseri İli Ve İlçeleri Yardımlaşma Ve

İstanbul Kayseri İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Resmi Sitesi. Kayserimizde yapılacak olan festival ve diğer kültür etkinlikleri hakkında bilgi.

Kayseri Dernekleri

Kayseri İli ve İlçeleri, Köylerine Ait Dernekler. Kayseri Dernekleri. BÜNYAN VE YÖRESİ KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ. Başkan: Rasim ÜNAL.

Kayseri İli Yardım Derneği

KÜLTÜR. ŞEHRİ. KAYSERİ. BEŞİĞİ. UYGARLIKLARIN. GEÇMİŞTEN Kayseri İli Yardım Derneği TSM Korosu 2015 Yeni Yıl konserini, Şef Vedat Kaptan.

İstanbul Dışındaki Kayserililer Dernekleri

İstanbul dışındaki diğer Kayserililer derneklerine buradaki bilgiler aracılığı ile ulaşabilirsiniz. ALMANYA KAYSERİ KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

Tüm Kayserililer Yardımlaşma Derneği

. 1.5 Ton Sucuk Dağıtıldı. Bahçelievler Belediyesi ve Tüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği TÜMKAYDER tarafından Yeni Bosna Parkı nda.

Kayseri Ve İlçe Dernekleri

Kayseri ili ve ilçelerinin temsil edildiği yardımlaşma ve buluşma dernekleri tümkayder ile ulaşabilirsiniz. DEVELİ VE YÖRESİ KÜLTÜR DAYANIŞMA DERNEĞİ

Kayserililer Yardımlaşma Ve Kültür Derneği

Üsküdar Belediyesi ile Tüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği TÜMKAYDER tarafından Üsküdar Şemsipaşa Meydanı nda Sucuk.

Tüm Kayserililer Yardımlaşma Ve Kültür Derneği

Tüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği etiketli haber, galeri, video ve yazar köşe yazısı sonuçları için tıklayın!

Kayseri Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği Isparta

Kayseri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Isparta. 45 likes. Dernek Başkanı. Ali Sami Gördeles Tel: 0536 481 41 04.

Tüm Kayserililer Yardımlaşma Ve Kültür Derneği Tümkayder

Tümkayder den Kayseri Şeker e ZiyaretTüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği TÜMKAYDER Başkanı ve spor yazarı Gazeteci Fatih Doğan,.

Vakıflar

KAYSERİLİLER KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ. ÖMER ERCAN ONURKENT SİTESİ KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE GELİŞTİRME DERNEĞİ.

Ödüller

, Kayseri İli Yardım Derneği, Eğitim, Öğrencilere verilen burs karşılığı 11.05.2008, Tüm Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Sosyal, Futbol.

Tomarzalılar Kültür Ve Yardımlaşma Vakfı

Vakfımız ». Vakıf Duası ve Bedduası

Üsküdar Şemsipaşa Meydanı Sucuk Festivali

POLİTİKA

3336 Gün 15 Saat 30 dk. önce yayınlandı

1