Salı14.05.2024

Kastabala Antik Kenti

Kastabala Antik Kenti haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kastabala Antik Kenti

0 Kentin antik devirdeki diğer bir adının da Hierapolis olduğu ancak 1890 Coğrafyacı Strabo ise, Toros dağları üzerinde ikinci bir Kastabala.

Kastabala Antik Kenti

Anadolu kültür mirasının en güzel örneklerinden biri Kastabala antik kenti. Çukurova daki antik kentle ilgili yeni bir kampanya başladı. Kültür Bilincini Geliştirme.

Kastabala Antik Kenti

Bu antik kentin adı ancak 19. yy. sonunda burada bulunmuş olan antik yazıtlar sayesinde Hieropolis- Kastabala olarak belirlenebilmiştir. O zamandan beri çeşitli.

Osmaniye

Osmaniye de bulunan ve Çukurova nın Efes i olarak adlandırılan Kastabala- Hierapolis Antik Kenti nin tarım arazisi olarak kullanılması ve antik.

Kastabala Antik Kenti

Kastabala Antik Kenti, Osmaniye: 7 yorum, makale ve 9 resme bakın.

Kastabala Antik Kenti

Kastabala Antik Kenti, Osmaniye Resim: Kitabe - TripAdvisor üyelerinin 177 gerçek Kastabala Antik Kenti fotoğrafına ve videosuna bakın.

Kitabe

Osmaniye Müze Müdürü Nalan Yastı, AA muhabirine yaptığı açıklamaya göre, Kastabala da antik kentinde kazılar başlıyor. Kastabala Antik Kenti ndeki.

Tarihi Kastabala Antik Kenti

Kentin antik devirdeki diğer bir adının da Hierapolis olduğu ancak 1890 yılında İngiliz Çeşitli uluslara mensup gezgin ve araştırmacıların Kastabala nın anıtları, .

Kaleler

45 mekanına 7 ziyaretçiden 297 fotoğraf ve Kastabala - Hierapolis Antik Kenti tavsiyeye bak. Roma mimarisinin şaheserlerinden mutlaka görmelisiniz ..

Osmaniye'de Kastabala-Hierapolis Antik Kenti'ne ekin ekildi

KÜLTÜR-SANAT

3325 Gün 15 Saat 0 dk. önce yayınlandı

1