Pazar19.05.2024

Karadeniz sahilleri

Karadeniz sahilleri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Karadeniz Sahilleri

Yazın Ege ve Akdeniz sahilleri tıklım tıklım doluyor ama hem ılıman iklimi hem eşsiz doğasıyla Karadeniz sahillerini tercih edenler de hiç az değil. Şu anda.

Karadeniz'in En Güzel 10 Kasabası

Karadeniz bölgesinin ünlü plajları olan, Perşembe, Atakum, Fatsa, Ünye, Gerze, Akçaabat, Hopa, Tirebolu, Bulancak, Çamburnu, Görele sahilleri.

Karadeniz Sahilleri Özleyenlere

Tia Maria Hotel Karadeniz Sahilleri,Sunny Beach. Uluslararası yemekler servis eden alakart bir restorana ve yüzme havuzuna sahip olan Tia Maria Hotel, Sunny .

Karadeniz Sahilleri

Karadeniz sahili Akçakoca da yaz sezonu açıldı. Sıcaktan bunalan vatandaşlar serin sularda serinliyor. 2014-2015 eğitim ve öğretim.

Karadeniz Sahilleri Turizm Sezonunu Açtı

Kazım Koyuncu anısına: Yaşamı ve doğayı savunmak için yeryüzüne şarkılar Karadeniz Sahil Yolu Haberleri - Halkevleri tarafından Yaşamı ve Doğayı.

Karadeniz Sahil Yolu

Denize Sıfır İftar Rize nin Çayeli ilçesinde Çayeli Belediye si tarafından düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlar Karadeniz Sahil Yolu üzerinde yayalar için.

Karadeniz Sahil Yolu Haberleri

Karadeniz in En Güzel 10 Kasabası -Yazın Ege ve Akdeniz sahilleri tıklım tıklım doluyor ama hem ılıman iklimi hem eşsiz doğasıyla Karadeniz.

Bayramda nereye gitsek diyorsanız tıklayın

GENEL

3233 Gün 14 Saat 27 dk. önce yayınlandı

1