Perşembe16.05.2024

Karadağ sırtları

Karadağ sırtları haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Karadağ Sırtları Haberleri

Ardahan da Atatürk Silüeti Görülmeye BaşlandıArdahan ın Damal ilçesinde Ata Mahallesi Karadağ sırtlarında her yıl 15 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında.

Karadağ'daki Atatürk Silüeti Ramazan'da Ortaya Çıktı

Ardahan ın Damal İlçesi ndeki Karadağ sırtlarında doğal mucize olarak nitelendirilen Atatürk ün silueti, hava muhalefeti nedeniyle 13 üncü.

Ardahan Damal Karadağ Sırtları

Ardahan Damal Karadağ sırtları Haber, Ardahan Damal Karadağ sırtları Haberleri.

Ardahan'ın Damal İlçesindeki Karadağ Sırtlarında Doğal Mucize

Her gün saat 17.55 ile 18.10 arasında sadece15 dakika izlenebilen silüetle ilgili Damal ın CHP li Belediye Başkanı Ergin Önal, şunları söyledi.

Atatürk'ün Silüeti Karadağ Sırtlarında

ARDAHAN ın Damal İlçesi ndeki Karadağ sırtlarında doğal mucize olarak nitelendirilen Atatürk ün silüeti hava muhalefeti nedeniyle iki hafta.

Ardahan'ın Damal İlçesi Yukarı Gündeş Köyünde Karadağ Sırtlarında

6 Ardahan ın Damal ilçesi Yukarı Gündeş köyünde Karadağ sırtlarında her yıl 15 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında görünen Atatürk silueti,.

Karadağ Sırtlarında Atatürk Silüeti

Ardahan ın Damal ilçesinde Karadağ sırtlarına her yıl yansıyan Atatürk silüeti bu yıl da görünmeye başlandı. Atatürk silueti, ilk defa 1954 yılında bir çoban.

Atatürk'ün Silüeti Karadağ Sırtlarında Videosunu İzle

Ardahan ın Damal ilçesinde Ata Mahallesi Karadağ sırtlarında her yıl 15 Haziran- 15 Temmuz tarihleri arasında ortaya çıkan Atatürk ün silueti,.

Karadağ Sırtları

Damal ilçesine bağlı Yukarı Gündeş köyü Karadağ sırtlarına her yıl 15 Haziran- 15 Temmuz tarihleri arasında 17.55-18.10 saatlerinde izlenebilen Atatürk silüetini.

Ardahan Damal ilçesi Karadağ sırtlarında Atatürk silüeti belirdi

GENEL

3252 Gün 8 Saat 14 dk. önce yayınlandı

1