Salı07.05.2024

Kapalı Çarşı

Kapalı Çarşı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kapalı Çarşı

KAPALIÇARŞI daki Sandal Bedesteni nde, dükkanlarını boşaltması için tebligat gönderilmesinin ardından dün sabah bedestenin 4 kapısını.

Kapalı Çarşı Nasıl Gidilir?

The Grand Bazaar Kapalıçarşı in Istanbul is one of the largest covered markets in the world with 60 streets and 5,000 shops, and attracts between 250,000 and.

Historical Grand Bazaar Istanbul Official Web Site

Kapalıçarşı, İstanbul kentinin merkezinde Beyazıt, Nuruosmaniye ve Mercan semtlerininin ortasında yer alan dünyanın en büyük çarşısı ve en eski kapalı.

Kapalıçarşı

2 Kapalıçarşı da esnaf eylemi: 20 gözaltı haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet EKONOMİ sayfasında!

Kapalı Çarşı

23 Kapalıçarşı da esnaf ayaklandı haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet EKONOMİ sayfasında!

Kapalıçarşı'da Esnaf Eylemi 20 Gözaltı

22 Kapalıçarşı da yarına kadar dükkanlarını boşaltmaları yönünde tebligat gönderilen yaklaşık 80 esnaf, bu sabah eyleme başladı.

Kapalıçarşı'da Esnaf Ayaklandı

Fatih Belediyesi nden bir rant atağı daha geldi. Belediye, 654 yıllık geçmişe sahip Kapalıçarşı hanlarının da bulunduğu 1734 binayı otele.

Kapalıçarşı Esnafından Eylem

KAPALIÇARŞI. Nuruosmaniye , Mercan ve Beyazıt arasında yer alan Kapalıçarşı mız 64 cadde ve sokağı , iki bedesteni , 16 hanı , 22 kapısı ve yaklaşık 3600.

654 Yıllık Tarihi Kapalıçarşı Otel Oluyor

Kapalı çarşı altın fiyatları, kapalı çarşı altın, kapalı çarşı altın fiyatları, kapalı çarşı altın fiyatları güncel. KAPALI ÇARŞI ALTIN FİYATLARI.

Kapalı Çarşı Sandal Bedesten eylemi

ASAYİŞ

3302 Gün 21 Saat 31 dk. önce yayınlandı

1