Pazartesi29.04.2024

Kapaklı-Saray Yolu

Kapaklı-Saray Yolu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Çerkezköy Saray Yolukapaklı/tekirdağ

kapaklı saray yolu ne zaman bitecek. Tekirdağ ın Kapaklı ilçesi Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, ayrılan ödenek kapsamında Kapaklı - Saray Çevreyolu nun.

Kapaklı

KAPAKLI-SARAY YOLU YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ yılan hikayesine dönen Kapaklı-Saray arası duble yolun Tekirdağlılar ı isyan ettirme.

Kapaklı Saray Yolu Ne Zaman Bitecek

4 Bu zamana kadar en az 10 kişinin can verdiği ve sayısız trafik kazasının meydana geldiği Kapaklı-Saray yolunda, Duble Yol yapım çalışmaları.

Kapaklı

Kapaklı-Saray Yolu 2017 de tamamlanacak. CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer in son 2 yılda Genel Kurul da defalarca birçok.

Kapaklı

Çerkezköy Saray Yolu, 59510 Kapaklı/Tekirdağ, Türkiye Harita. Can not find. ERROR. Çerkezköy Saray Yolu, 59510 Kapaklı/Tekirdağ, Türkiye Harita Sokak.

Kapaklı

Yüceer, Devletin varını yoğunu özelleştirme adı altında satarak gelen parayla Duble yol yapıyoruz diyen AKP iktidarı, Saray-Kapaklı Yolu nu.

Çerkezköy Saray Yolu 59510 Kapaklı/tekirdağ Türkiye Harita

CHP PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer 2009 yılında ihaleye çıkartılan ve bir türlü bitmeyen Kapaklı-Saray Yolu nu Meclis.

Kapaklı

4 Tekirdağ a bağlı Kapaklı-Saray yolunda, duble yol yapım çalışmaları devam ediyor. Duble yolda bir yandan mevcut kamulaştırma sorunları.

Kapaklı

Tekirdağ ın en büyük ilçelerinden biri olan Kapaklı da, İstanbul ile Avrupa arasında adeta bir köprü vazifesi gören ve ilçe merkezinden geçen.

Tekirdağ Kapaklı'da yol kenarında bıçaklanmış halde bulundu

ASAYİŞ

3302 Gün 19 Saat 53 dk. önce yayınlandı

1