Cumartesi18.05.2024

Kanbul

Kanbul haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Hemen Kan Bul

Kan ihtiyacı olan kişiler ile kan bağışı yapmak isteyen kişiler arasında yardımlaşma ve paylaşım platformudur.

Aranankan

Kan Bul. Adınız: Kayıtlarımızda Saklanacak, Gösterilmeyecek E-Posta Adresiniz : Kayıtlarımızda Saklanacak, Gösterilmeyecek İlanınızın Başlığı: Hangi Kan.

Kanbul

Genç girişimci Taylan Bolat tarafından oluşturulan Kanbul projesi ile acil kan ihtiyacı olan kişiler kan vermek isteyenleri buluşturuyor.

Sanal Kan Zinciri

Tüm Şehirler, Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu.

Kan Vermek İsteyenler Kanbul'da Buluşuyor

1 Genç girişimci Taylan Bolat tarafından oluşturulan Kanbul projesi ile acil kan ihtiyacı olan kişiler kan vermek isteyenleri buluşturuyor.

Ali Kanbul

Ali Kanbul Facebook ta. Ali Kanbul ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın daha.

Acil Kan Bul On The App Store On İtunes

Description. Acil Kan Bul Uygulaması MySYS Yazılım tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında tamamen ücretsiz kullanılması için.

Duygu Kanbul

Duygu Kanbul adlı kullanıcının Türkiye LinkedIn deki profesyonel profilini görüntüleyin. LinkedIn, Duygu Kanbul gibi profesyonellere, tavsiye edilen iş adayları,.

Tayfun Kanbul Tayfunkanbul2

The latest Tweets from Tayfun Kanbul TayfunKanbul2: My head is so nice of you http://t.co/fzcN45PoHb

Kan bulmak ve vermek için Kanbul

SAĞLIK

3302 Gün 5 Saat 7 dk. önce yayınlandı

1