Pazartesi10.06.2024

Kağıthane'de patlama

Kağıthane'de patlama haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kağıthane'de Patlama

Kağıthane de, İBDA-C örgütüne yakınlığıyla bilinen Adımlar Dergisinin ofisinde bu akşam meydana gelen patlamada derginin yazarlarından.

Kağıthane'de Patlama Haberi Ve Son Dakika Haberler Mynet

4 Kağıthane Hürriyet Mahallesi nde, 6 katlı bir binanın üçüncü katında patlama meydana geldi. Olay, saat 19.45 sıralarında Kağıthane, Hürriyet.

Kağıthane'de Patlama 4 Yaralı

4 Kağıthane de 6 katlı bir binanın 3. katında bulunan ve aylık çıktığı öğrenilen Adımlar Dergisi nin ofisinde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama.

Kağıthane'de Patlama 2 Yaralı

4 Kağıthane de 6 katlı bir binanın üçüncü katında patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 2 kişi yaralandı. haberi en güncel turkiye.

Kağıthane'de Patlama 1 Ölü 3 Yaralı

3 Kağıthane de bir apartmanın üçüncü katında patlama meydana geldi. 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. İstanbul Kağıthane Hürriyet Mahallesi nde,.

İbda

2 Kağıthane Hürriyet Mahallesi nde , Adımlar Dergisi nin bulunduğu 6 katlı bir binanın üçüncü katında patlama meydana geldi.

Adımlar Dergisi'nde Patlama 1 Ölü 3 Yaralı

3 Bu arada, İGDAŞ, Kağıthane de patlamanın meydana geldiği Adımlar Dergisi nin bulunduğu dairede doğalgaz tesisatının bulunmadığını.

Kağıthane'de Büyük Patlama

5 Kağıthane de büyük patlama. Kağıthane de bir binanın ikinci katında meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Hürriyet.

Kağıthane'de Büyük Patlama 1 Ölü 3 Yaralı

2 Kağıthane de, Adımlar Dergisinin ofisinde bu akşam meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti.

Kağıthane'de Adımlar Dergisi'nin Kapısında Bomba Patladı!

5 Kağıthane de 5 katlı binanın 2. Katındaki Adımlar Dergisi nin ofisinin kapısında iddiaya göre harekete duyarlı tahrip gücü yüksek bomba patladı.

Cumhuriyet Gazetesi

4 Kağıthane Hürriyet Mahallesi nde, 6 katlı bir binanın üçüncü katında patlama meydana geldi.

Kağıthane'de Patlama

4 İstanbul un Kağıthane İlçesi nde bir binanın 3. katında patlama meydana geldi.

Kağıthane'de Patlama 4 Yaralı

4 Kağıthane de 6 katlı binada henüz bilinmeyen sebeple patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Yaralılar.

Kağıthane'de Patlama Haberi Dünya'da

3 Kağıthane de patlama haberi ve diğer kategorilerden en güncel en son haberler size doğru haber i ulaştırmak için Dünya da.

Video

VİDEO SPONSOR. Kağıthane Hürriyet Mahallesi nde, 6 katlı bir binanın üçüncü katında patlama meydana geldi.

Kağıthane'de Patlama 1 Ölü

2 İstanbul Kağıthane de meydana gelen patlamada bir kişi hayatını kaybetti. Bomba imha ekiplerinin de hazır bulunduğu bölgede çalışmalar.

Kağıthane'de Patlama! Haberi Haberleri.

4 Kağıthane de patlama! Kağıthane Hürriyet Mahallesi nde, 6 katlı bir binanın üçüncü katında patlama meydana geldi. 25 Mart 2015 Çarşamba.

Kağıthane'de Patlama

4 İstanbul Kağıthane de 6 katlı apartmanın 3 üncü katında patlama meydana geldi.

Kağıthane'de Patlama

Kağıthane de patlama. Kağıthane Hürriyet Mahallesi nde, 6 katlı bir binanın üçüncü katında patlama meydana geldi. Bu video Adobe Flash Player ın son.

Kağıthane'de Patlama Haber Detay

4 Kağıthane de patlama. Kağıthane de bir binanın 3 katında meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı. Etkin Haber Ajansı / 25 Mart 2015.

İstanbul Kağıthane'de Patlama Güncel 131678

4 İstanbul Kağıthanede patlama Güncel 131678 İSTANBUL bir binanın ikinci katında meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre kişi.

Kağıthane'de Korkutan Patlama

4 Kağıthane Hürriyet Mahallesi nde, 6 katlı bir binanın üçüncü katında patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 2 kişi yaralandı.

Kağıthane'de Patlama 2 Yaralı

3 Kağıthane de 6 katlı bir binanın üçüncü katında patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 2 kişi yaralandı. Kağıthane Hürriyet.

Kağıthane'de Patlama !

5 Kağıthane Hürriyet Mahallesi nde, 6 katlı bir binanın üçüncü katında patlama meydana geldi.Olayda ilk belirlemelere göre 2 kişi yaralandı.

Kağıthane'de Patlama

4 Hürriyet Mahallesi Cemil Bengü Caddesi nde 6 katlı bir apartmanın ikinci katında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi.

Kağıthane'de Patlama!

4 Kağıthane Hürriyet Mahallesinde, 6 katlı bir binanın üçüncü katında patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 2 kişi yaralandı.

Kağıthane'de Patlama 2 Yaralı

3 Kağıthane de bir apartmanın üçüncü katında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 2 kişi yaralandı.

Kağıthane'de Patlama!

Kağıthane Hürriyet Mahallesi nde, 6 katlı bir binanın üçüncü katında patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 2 kişi yaralandı. Patlamanın olduğu .

Kağıthane'de Patlama

4 Kağıthane de 6 katlı binada henüz bilinmeyen sebeple patlama meydana geldi. Olayda yaralananlar oldu. Polis ve itfaiyenin olay yerindeki.

Kağıthane'de patlamanın nedeni

GENEL

3364 Gün 14 Saat 47 dk. önce yayınlandı

1