Pazar19.05.2024

Kadir Kayan

Kadir Kayan haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kadir Kayan

devletin en gizli sırlarını bilen adam olarak artık hayatı normal bir insan gibi asla olamayacak hakim. kanımca, sürekli takip edilmeli; yurt dışı yasağını bırak,.

Kadir Kayan

Hakim Kadir Kayan. Kozmik oda dan sonra Yargıtay üyesi oldu. Neden girildi kozmik odaya? Hükümet sözcüsü Bülent Arınç a suikast.

Kozmik Oda'ya Giren Hakim Gülen'i Beraat Ettiren Hakim!

Ağır Ceza Mahkemesi üyesi Kadir Kayan hakkındaki dosya, üyesi olduğu Yargıtaya gönderildi. HSYK 3. Dairesi, Başbakan Yardımcısı Bülent.

Kadir Kayan

kadir kayan, fethullah gülen için beraat kararı vermiş olan hakim. şimdi kozmik oda nın sırlarına vakıf.

Kadir Kayan

6 kadir kayan konulu haberler ve kadir kayan fotoğrafları ile gündemdeki kadir kayan haberleri.

Kadir Kayan Son Dakika Haberleri Ve Kadir Kayan Güncel Haberler

kadir kayan hakkındaki haberler. 5- BİR HAKİMİ SUİKAST YAPACAĞINIZA NASIL İKNA EDERSİNİZ? Hakim Kayan acaba ne arıyor? 30/12/2009.

'kadir Kayan' Haberleri

Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Kadir Kayan da, geldiği gün talebi karara bağladı. Kararda şu ifadeleri kullandı: 25.04.2007 tarih, 88854 sayılı.

Haberpress Hakim Kadir Kayan Fethullahçı Mı ?...

Seferberlik Bölge Başkanlığı nda arama izni veren Hakim Kadir Kayan ın üyesi bulunduğu Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi, kritik davalarla.

Bir Enteresan Hakim!

Coşkun Çakar ın dinleme talebine aynı gün karar veren isim ise Kadir Kayan. 11. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Kayan, Başbakan Yardımcısı.

''x Şahıs''ın Kim Olduğu Bile Sorulmadı

4 Yaşam, Dünya, Ekonomi, Kültür ve Sanat, Spor, Güncel, Bilim ve Teknoloji, Eğitim, Yazarlar, Her Taraf. Anasayfa » Etiket Arşivi: Kadir Kayan.

Kadir Kayan Arşivleri

Kadir Kaya adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Kadir Kaya ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara.

Kadir Kaya Profilleri

4 Nitekim Hakim Kadir Kayan incelediği evrakla ilgili yazılı notlar almış ve bu notları da sorumlularıyla paylaşması gerekmekteydi. Ne hikmetse.

Kozmik Oda Mesajı

Hakim Kadir Kayan kim ? Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi üyesi Kadir Kayan ile ilgili odatv bir kaç bilgi verdi.

Fikriyet

1 Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu HSYK, kritik Yargıtay üyeliği seçimini tamamladı. Devletin en gizli odasına giren Hakim Kadir Kayan,.

İşte Yeni Yargıtay Üyeleri!

Bu belgeye göre beraat veren Mehmet Orhan Karadeniz, Kadir Kayhan değil. Sanırım belgeler karıştı ya da yanlışlık var FidelOKAN. 0 replies.

Fidel Okan On Twitter Kozmik Odaya Giren Hakim Kadir Kayan

2 kadir kayan ile ilgili tüm videolar. 01:03. HSYK dan kozmik inceleme

Kozmik Oda savcısı Mustafa Bilgili hakkında inceleme

GENEL

3348 Gün 12 Saat 20 dk. önce yayınlandı

1