Perşembe30.05.2024

KADEP

KADEP haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kadep

KADEP, HDP ile İttifaktan Son Anda Çekil. Mart 17; kadep-akp-ziyareti KADEP DEN AK PARTİ YE ZİYARET. Mart 17; kadep HDP den Kürtler arası ittifak turu.

Katılımcı Demokrasi Partisi

Katılımcı Demokrasi Partisi Partiya Demokrasiya Beşdar. KADEP-logo.png. Kısaltma, KADEP. Genel başkan, Lütfi Baksi. Genel sekreter, Nizamettin Maskan.

Kadep

KADEP, ittifak çalışmalarını sürdüren HDP ile kurması beklenen ittifaktan son anda geri çekildi. Krizin nedeni, mutabakat metni ve temsiliyet.

Kadep Hdp'nin İttifakından Çıktı

Katılımcı Demokrasi Partisi nin KADEP, Halkların Demokrasi Partisi HDP ile kurması beklenen ittifaktan son anda geri çekildi.

Hak

Bu yaklaşımın sonucu olarak, legal parti birliğinin baş aktörleri olan HAK-PAR ve KADEP kendi içlerinde bile, kapsamlı bir tarzda, mevcut olan birikim ve tecrübe.

Kadep

kadep, hep,dep hadep ve dehapın kapatılmasının ardından kurulması KADEP, Türkiye nin mevcut sınırlarına saygılı, Kürt sorununu bu sınırlar içinde federatif.

Kadep Hdp İle İttifaktan Son Anda Çekildi

Katılımcı Demokrasi Partisi nin KADEP, Kürt parti ve sivil toplum kuruluşları ile ittifak çalışmalarını sürdüren Halkların Demokrasi Partisi HDP.

Kadep'den Ak Parti'ye Ziyaret

2 Katılımcı Demokrasi Partisi KADEP Genel Başkanı Lütfi Baksi, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar ı ziyaret etti. KADEP Genel.

Kadep Başkanı'ndan Hdp İddiası / Sputnik Türkiye

Katılımcı Demokrasi Partisi KADEP Genel Başkanı Lütfi Baksi, 2015 Türkiye genel seçimlerinde Halkların Demokratik Partisi HDP ile işbirliği.

Kadep Genel Başkanı Hükümet Kürtler'i Oyalıyor

Diyarbakır Rûdaw-Katılımcı Demokrasi Partisi KADEP Genel Başkanı Lütfi Baksi, Türkiye Hükümeti nin Kürtler i oyaladığını söyledi. Rûdaw a.

Kadep Haberleri

KADEP ile ilgili tüm haberler. KADEP Lideri Şerafettin Elçi nin tabutuna Ankara da Türk bayrağı, Cizre de Kürt bayrağı örtüldü. Gündem 28.12.2012 7.

Lütfi Baksi Kadep Genel Başkanı Seçildi

KADEP tarafından yapılan yazılı açıklamada, Genel Başkanımız Sayın Şerafettin Elçi nin vefatı nedeniyle partimiz Katılımcı Demokrasi Partisi.

Kadep Anlamı Ve Hakkında Bilgi

Kadep hakkında bilgiler. Kadep ile ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı sayfa: projesi Wikipedia nın Türkçe versiyonu Vikipedi deki Kadep maddesinden.

Kadep.org

Katılımcı Demokrasi Partisinin KADEP Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret etti. İsmail Beşikçi, Beşikçi Vakfı Başkanı İbrahim Gürbüz ve vakıf yönetic » Devamını .

Kadep Hakkında Haberler

kadep haberleri, güncel kadep haber ve fotoğrafları ile en yeni kadep gelişmeleri burada.kadep hakkında en son ve en doğru haberler cnnturk haber farkı.

Kadep Haberleri

DİYARBAKIR - Katılımcı Demokrasi Partisi nin KADEP, Kürt parti ve sivil toplum kuruluşları ile ittifak çalışmalarını sürdüren Halkların Demokrasi Partisi HDP.

Kadep Kdp

Kadep Kdp is on Facebook. Join Facebook to connect with Kadep Kdp and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the .

Kadep Haberleri

KADEP haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! KADEP ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Kadep

What does KADEP stand for? Definition of KADEP in the list of acronyms and abbreviations provided by the Free Online Dictionary and Thesaurus.

Haber Video

Tarihi referandum yaklaşırken toplumun her kesiminden evet sesleri yükseliyor. Kürt siyasetinin önemli isimlerinden KADEP genel başkan yardımcısı Yüksel.

Kadep Videoları

KADEP ile ilgili tüm videolar. Hayatını kaybeden KADEP Genel Başkanı Şerafettin Elçi Habertürk TV ye hayatını anlatmıştı

KADEP - HDP ittifakı

POLİTİKA

3362 Gün 8 Saat 32 dk. önce yayınlandı

1