Cumartesi18.05.2024

İstanbul Kazlıçeşme Meydanı

İstanbul Kazlıçeşme Meydanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İstanbul Kazlıçeşme Meydanı

İstanbul Kazlıçeşme de düzenlenen Nevruz kutlamasına binlerce kişi katıldı. Program kapsamında konuşan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin.

Kazlıçeşme Meydanı Zeytinburnu İstanbul İletişim Bilgileri

Kazlıçeşme Meydanı, Kazlıçeşme Fatih Cami Zeytinburnu 34020 Kazlıçeşme İstanbul Türkiye. İstanbul haritasına bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Ayrıca İstanbul.

Kazliçeşme Haritası Kazlıçeşme Mh. Istanbul

Kazliçeşme haritası, Kazlıçeşme Mh. ilçesi ve Istanbul ilinde yer alır, Kazliçeşme nerede olduğu ve yakın yerlere olan mesafeler haritada gösterilmektedir.

İstanbul Kazlıçeşme Meydanı

6 Kazlıçeşme Meydanı nda Nevruz için hazırlıklar tamamlandı. Polis ekipleri alana girişlerde kontrol noktaları kurdu. Kutlamaya gelenler arama.

Kazlıçeşme Meydanı'na Girişler Başladı

2 İstanbul Kazlıçeşme Meydanında nevruz kutlaması Güncel 129826 İSTANBUL Halkların Demokratik Partisi HDP tarafından kutlandı.

İstanbul Kazlıçeşme Meydanı'nda Nevruz Kutlaması Güncel 129826

1 İstanbul da Kazlıçeşme Meydanı nda düzenlenen Nevruz kutlamalarına on binlerce kişi katıldı. Kutlamalar nedeniyle bölge trafiğe kapatıldı.

İstanbul Nevruz Kutlamalarına On Binlerce Kişi Katıldı

5 İstanbul Kazlıçeşme Meydanı Nevruz Kutlamaları. Kutlamaya gelenler arama noktalarında üst araması yapıldıktan sonra içeri alındı.

İstanbul Kazlıçeşme Meydanı Nevruz Kutlamaları

8 İstanbul Kazlıçeşme Meydanı nda gerçekleştirilecek olan Nevruz kutlamaları nedeniyle pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul'da Pazar Günü Bu Yollara Dikkat

Kazlıçeşme, İstanbul un Zeytinburnu ilçesinin alan olarak en büyük mahallesidir. 1957 yılında mahalle olmuştur. Mahalleden geçen atıkların bulunduğu bir dere.

İstanbul Kazlıçeşme Meydanı Nevruz Kutlamaları

GENEL

3344 Gün 14 Saat 56 dk. önce yayınlandı

1