Cumartesi04.05.2024

İstanbul'a kar yağdı

İstanbul'a kar yağdı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İstanbul'a Kar Yağdı Ulaşım Felç; Okullar Tatil Edildi

5 İstanbul da gün boyu devam eden kar yağışı akşam saatlerinde kenti adeta esir aldı. Mesaiden çıkan vatandaşlar yollarda mahsur kaldı.

İstanbul'a Lapa Lapa Kar Yağdı

İstanbul a lapa lapa kar yağdıi görmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul'a İlk Kar Yağdı

İstanbul a yılın ilk karı düştü Avrupa Yakası nda yollar beyaza büründü, Selimpaşa da şiddetli yağış nedeniyle E-5 Karayolu kapandı.

İstanbul'a Kar Yağdı

Meteoroloji nin uyarılarının ardından Mart ayında İstanbul a kar düştü. İstanbul da sabah saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı trafikte.

İstanbul'a Kar Yağdı Böyle Oldu!

5 İstanbul da etkisini artıran kar yağışının tipiye dönüşmesi nedeniyle trafikte yoğunluk yaşandı. Şehir içinde görüş mesafesinin azalmasıyla E-5.

Baharı Beklerken İstanbul'a Kar Yağdı !

Hava sıcaklıklarının ani düşmesinden dolayı sabah saatlerinde İstanbul un Maslak, Bağcılar, Beylikdüzü gibi yüksek kesimlerinde kar yağdı.

İstanbul Kar Yağdı

istanbul kar yagdi haberleri, güncel istanbul kar yagdi haber ve fotoğrafları ile en İstanbul a ilk kar düştü istanbul kar yağdı Haberleri - İstanbul a mevsimin ilk.

İstanbul'a Kar Yağdı!

İstanbul a kar yağdı!

İstanbul''a Beklenen Kar Yağdı

Apo ya özgürlük pankartı yeniden asıldı -. Reklamı Kapat. FOTO GALERİ. İstanbul a beklenen kar yağdı. İstanbul a beklenen kar yağdı. 1 / 11. 1; 2

Mart ayında İstanbul'a kar yağdı

GENEL

3334 Gün 7 Saat 49 dk. önce yayınlandı

1