Pazartesi13.05.2024

İsrail Devlet Başkanı

İsrail Devlet Başkanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İsrail Devlet Başkanı

Atla: kullan, ara. Bu liste İsrail Cumhurbaşkanları listesidir. Anahtar: görev yapmıştır. ^ Cumhurbaşkanı seçilene kadar geçici olarak devlet başkanlığı yapmıştır.

İsrail Cumhurbaşkanları Listesi

İsrail, nüfusunun çoğunluğu Yahudi olan tek devlettir.. Devlet Başkanı genellikle törensel ve resmi görevleri yerine getirir; ancak af yetkisi gibi yürütme.

İsrail

Resim, İsim, Göreve gelme, Görevi bırakma, Siyasi Parti. 1. David BG.jpg, David Ben-Gurion, 14 Mayıs 1948, 26 Ocak 1954, Mapai. 2. Moşe Şaret, 26 Ocak 1954 .

İsrail Başbakanları Listesi

İsrail devlet başkanları kategorisindeki sayfalar. Bu kategoride toplam 11 sayfa bulunmaktadır ve şu anda bunların 11 tanesi görülmektedir.

Kategoriisrail Devlet Başkanları

İngiltere ve ABD, Osmanlı Devleti nin çökmeye başladığı yıllarda İsrail. Maliye Bakanı Henry Morgenthau, ilk İsrail Devlet Başkanı Chaim Weizmann ile birlikte.

İsrail Devletini Kimler Nasıl Kurdu?

Mısır Devlet Başkanı Sisi: İsrail ile görüşüyoruz! Fontu küçült; Fontu büyüt. Eklenme Tarihi: 13 Mart 2015 18:27. Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, Washington Post .

Mısır Devlet Başkanı Sisi İsrail İle Görüşüyoruz!

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, önümüzdeki dönemde İsrail den Suriye yi hedef alan herhangi bir saldırı olması durumunda yanıt.

Suriye Devlet Başkanı Esad'dan İsrail'e Büyük Gözdağı

İsrail Başbakanı Netanyahu Kudüs de dün aşırı sağcı hahama yapılan saldırıdan Filistin lideri Mahmud Abbas ı sorumlu tutarak, uluslararası.

İsrail Başbakanı Filistin Devlet Başkanı'nı Suçladı

Sayın Cumhurbaşkanımızın, İsrail Devlet Başkanı Sayın Shimon Peres onuruna verdikleri akşam yemeğinde yaptıkları konuşma aşağıda.

T.c. Cumhurbaşkanlığı İsrail Devlet Başkanı Sayın Peres

İsrail Başbakanı Netanyahu Kudüs de dün aşırı sağcı hahama yapılan saldırıdan Filistin lideri Mahmud Abbas ı sorumlu tutarak, uluslararası.

İsrail Başbakanı Filistin Devlet Başkanı'nı Suçladı

Eski İsrail Devlet Başkanı, altında çalışan kadınlara yönelik cinsel tacizde bulunmakla suçlanıyor.

Eski İsrail Devlet Başkanı Yargılanacak

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas: İsrail in Sistematik Olarak Kudüs ün Kimliğini Değiştirmeye Yönelik Atmış Olduğu Adımlar Bir Başka.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas''israil'in Sistematik Olarak

İsrail Devlet Başkanı Şimon Peres Türkiye ye Başsağlığı Mesajı İletti.

İsrail Devlet Başkanı Şimon Peres...

Yasin çakmak İsrail Cumhurbaşkanı Sn.Peres yaşı itibariyle İsrail Devleti nin bütün siyasi tarihine tanıklık etmiş ve İsrail Devleti ne büyük hizmetlerde.

İsrail Devlet Başkanı Şimon Peres'in 90...

İsrail Devlet Başkanı Shimon Peres in Yahudilerin Yeni Yılı 5773 ,Roş Aşana, adına Diasporadaki Yahudi Cemaatleri için Yayınladığı Tebrik Mesajının orijinal.

Videoisrail Devlet Başkanı Şimon Peres...

İsrail in, ateşkesin bozulmasının ardından Gazze ye düzenlediği saldırılarda, biri hamile kadın, 3 ü çocuk aynı aileden 7 kişi İsrail devlet başkanı Haberleri.

İsrail Devlet Başkanı Haberleri

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ın Birlemiş Milletler Genel Kurulu nda yaptığı konuşmayı bitirmesinin ardından İsrail den ilk tepkiler geldi.

Filistin Kararı Sonrası Abd Ve İsrail Şoka Girdi

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, İsrail in Filistin topraklarında soykırım ve imha politikası izlediğini söyledi. Resmi açıklamaları da.

Venezuela Devlet Başkanı Maduro'dan İsrail'e Sert Tepki

Filistin Devlet Başkanı, İsrail işgali sona ermedikçe bölgede gerilim devam edecek. Geçici sınırı kabul etmediğimiz gibi Yahudi devletini de.

Netanyahu katliam sözü ile yeniden başbakan oldu

DÜNYA

3343 Gün 9 Saat 29 dk. önce yayınlandı

1