Çarşamba15.05.2024

İsmet Yurtsü

İsmet Yurtsü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İsmet Yurtsü

Bir dönem Fenerbahçe, Galatasaray ve Feriköy takımlarının formasını giyen eski milli futbolcu İsmet Yurtsü, 77 yaşında hayata gözlerini yumdu.

İsmet Yurtsü Hayatını Kaybetti Haberi

1 İsmet Yurtsü, futbola Fenerbahçe nin genç takımında başlamış, ardından Feriköy ve Galatasaray formalarını giyip futbol hayatını yine Feriköy de.

İsmet Yurtsü

1961 deki Rusya maçında darbe sonucu yüzü kan içinde kalmasına rağmen oyuna devam eden İsmet Yurtsü, Milli forma, yüreğini ortaya koyanlara layıktır.

İsmet Yurtsü Yıllar Sonra Formayı Geri Verdi

Lefter in bir takım kuvveti içinde gördüğü İsmet Yurtsü, Feriköy de profesyonel oldu iki sezon Galatasaray formasını giydikten sonra yine.

Dinyakos İsmet Yurtsü

İsmet Yurtsü Türkiye Sarıyer maçları, transferleri, İsmet Yurtsü Sarıyer maç istatistikleri, İsmet Yurtsü.

İsmet Yurtsü Sarıyer Mackolik

46 dak. önce Türkiye Futbol Federayonu ndan yapılan açıklamada, Merhum İsmet Yurtsü ye Allah tan rahmet, ailesi, sevenleri ve futbol camiamıza.

İstanbul Eski Milli Futbolcu İsmet Yurtsü Vefat Etti Spor 130131

1 Eski milli futbolcu İsmet Yurtsü, 77 yaşında hayata gözlerini yumdu. İsmet Yurtsü, futbola Fenerbahçe nin genç takımında başlamış, ardından.

İsmet Yurtsü Hayatını Kaybetti

Eski milli futbolculardan İsmet Yurtsü, 51 yıl önce giydiği milli formayı anı olarak Abdullah Avcı ya getirmişti. Avcı formayı bugün basın karşısına.

İsmail Yurtsü'nün 51 Yıllık Milli Forması Basına Tanıtıldı

GEÇMİŞ OLSUN İSMET YURTSÜ. Ayağındaki ağrılar nedeniyle Şişli Etfal Hastanesi ne yatan eski Milli futbolcu İsmet Yurtsü nün durumunun.

Eski milli futbolcu İsmet Yurtsü öldü

SPOR

3340 Gün 14 Saat 41 dk. önce yayınlandı

1