Cuma17.05.2024

IŞİD'in şövalyeleri

IŞİD'in şövalyeleri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tunus'ta Müze Saldırısını Işid Üstlendi

1 Öldürülen iki saldırganı IŞİD in şövalyeleri olarak niteleyen grup bunun sadece bir başlangıç olduğu ve yeni saldırıların düzenleneceği.

Tunus Saldırısında Işid İddiası Haber Tadı – Haberin Tadı – Son

2 Makineli tüfek ve bombalarla müzeyi basan saldırganların kayıtlarda kendilerini IŞİD in şövalyeleri olarak tanımladıkları kaydedildi.

Tunus Saldırısında 'ışid' İddiası Haberi

3 Makineli tüfek ve bombalarla müzeyi basan saldırganların kayıtlarda kendilerini IŞİD in şövalyeleri olarak tanımladıkları kaydedildi. Tunus ta.

Işid Tunus'taki Saldırıyı Üstlendi

3 IŞİD in Tunus ta dün düzenlenen Müze saldırısını üstlendiği bildirildi. öldürülen iki kişiden IŞİD in şövalyeleri olarak bahsettiği bildirildi.

Işid Tunus'taki Saldırıyı Üstlendi

36 dak. önce IŞİD in Tunus ta dün Bardo Müzesi ne düzenlenen ve 20 kişinin hayatını öldürülen iki kişiden IŞİD in şövalyeleri olarak bahsettiği bildirildi.

Tunus'ta 21 Rehinenin Öldüğü Müze Saldırısını Işid Üstlendi

3 Ses kaydında saldırganlar İslam Devleti nin şövalyeleri sözleriyle 23 kişinin hayatını kaybettiği Bardo Müzesi saldırısını IŞİD ses kaydıyla.

Bm Işid'in Ezidilere Yaptıkları Soykırım Sayılabilir

3 BM raporu IŞİD in ele geçirdiği kadın ve çocuklara savaş ganimeti olarak Ses kaydında saldırganlar İslam Devleti nin şövalyeleri sözleriyle.

Tunus'ta Müze Saldırısını Işid Üstlendi

1 Öldürülen iki saldırganı IŞİD in şövalyeleri olarak niteleyen grup bunun sadece bir başlangıç olduğu ve yeni saldırıların düzenleneceği tehditinde bulundu.

Işid'in Yeni Katliamı

IŞİD in yeni katliamı Haberi için Tıklayın! IŞİD, El Alam Şövalyeleri diyen Sünni savaşçılar oldukları bildirdi.

Işid İn Çocukları Kafese Koyup Diri Diri Yakması

. new balance4; sadece yazmak için yazan yazarlar5; yuvarlak masa şövalyeleri nin biraz şey olması2 ışid in çocukları kafese koyup diri diri yakması O resimdeki çocuklar esed i ve ışid i protesto etmek için ironi yapmak suretiyle kendi öz.

Tunus Bardo Müzesi saldırısını IŞİD militanları mı yaptı?

DÜNYA

3346 Gün 17 Saat 0 dk. önce yayınlandı

1