Cumartesi11.05.2024

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Hasan Ruhani

İran İslam Cumhuriyeti nin yedinci cumhurbaşkanı. takipçilerinden biri olmuş olan Hasan Ruhani, İran ı dolaşarak Şah hükümeti aleyhinde vaazlar verdi.

2013 İran Cumhurbaşkanlığı Seçimleri

2013 İran cumhurbaşkanlığı seçimleri, İran İçişleri Bakanlığı tarafından 14 Haziran 50.88 oy oranıyla Hasan Ruhani kazandı ve yeni İran Cumhurbaşkanı oldu.

Mahmud Ahmedinejad

Yerine gelen, Hasan Ruhani Seçildi 24 Haziran 2005 İran cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda seçilmiş, 3 Ağustos 2005 de art arda 8 yıllık.

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani Batılı ülkelere İran a yönelik tüm ekonomik yaptırımları sona erdirme çağrısı yaptı.

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani

İran da cumhurbaşkanlığı seçimini ülkedeki reformcu kesimin destek verdiği Hasan Ruhani kazandı.

İran'ın Yeni Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani Oldu

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani nin annesinin vefat ettiği bildirildi.

İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin Annesi Vefat Etti

Cumhurbaşkanı seçilmiş oldu.[1] Bu yazıda size kısaca Hasan Ruhani yi tanıtacak ve kendisinin seçilmesinin İran dış politikası üzerine olası.

İran'ın Yeni Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani

İçişleri Bakanı Mustafa Muhammed Neccar, yaptığı açıklamada, Hasan Ruhani nin, 18 milyon 613 bin 329 oyla İran ın yeni cumhurbaşkanı.

İran'ın Yeni Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani

İRAN IN YENİ CUMHURBAŞKANI RUHANİ KİMDİR?. İran da yapılan son seçimde yeni Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani oldu. Peki Ruhani.

İran'ın Yeni Cumhurbaşkanı Ruhani Kimdir?

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, seçilmesinin ardından Türkiye ye yaptığı ilk resmi ziyareti kapsamında dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile…

Hasan Ruhani

İran da önemli bir sürprize imza atan ve Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturması beklenen reformcu Hasan Ruhani Humeyni ye imam diyen ilk.

İran'da Seçimleri Kazanan Hasan Ruhani Kimdir?

2 İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Nevruz Bayramı münasebetiyle aralarında Türkiye nin de olduğu bölge ülkelerinin liderlerine kutlama.

Ruhani'den Liderlere Nevruz Kutlaması

Hasan Ruhani 1949 yılında doğdu. Küçük yaşlarda İran ın dini eğitim merkezi olan Kum kentine gitti ve orada klasik medrese eğitimi aldı.

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani Kimdir?

5 İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İslam Devrimi nin 36 ncı yıldönümü dolayısıyla yaptığı konuşmada ülkesinin batının baskılarından.

Ruhani Meydan Okudu Korkmuyoruz

Hasan Ruhani hakkında haberlerin yer aldığı sayfamızda, Hasan Ruhani haberleri, açıklamaları ve Hasan İran İslam Cumhuriyeti nin yedinci cumhurbaşkanı.

Hasan Ruhani Haberleri Ve Hasan Ruhani Gelişmeleri

İran Cumhurbaşkanı Sayın Hasan Ruhani, Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül ün davetlisi olarak Türkiye ye bir ziyaret gerçekleştiriyor. Ziyaret kapsamında.

İran Cumhurbaşkanı Ruhani Ankara'da / T.c. Dışişleri Bakanlığı

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile ilgili tüm haberler.

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani Haberleri

iran cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan reformcu aday. 8 milyonu sayılmış Q ile hasan ruhani öndeymiş, kendisini % 16,6 ile tahran.

Hasan Ruhani

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani nin Danışmanı ve eski İstihbarat Bakanı Ali Yunusi, İran da faaliyet gösteren Cundullah örgütünün lideri Abdulmalik Rigi nin.

İran Cumhurbaskani Hasan Ruhani Hakkında Haberler

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani nin annesinin vefat ettiği bildirildi. İran ın resmi haber ajansı IRNA nın haberine göre, Ruhani nin 90.

İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin Annesi Vefat Etti

2 İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, dün anesini kaybetti. Dün akşam bir çok yetkili ise Cumhurbaşkanı Ruhani nin evine uğrayarak taziye.

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin Evine Taziye Ziyaretleri

İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Dr. Hasan RUHANİ B.M Genel Kurulu Toplantısında yaptığı konuşmayla bu ülkenin yeni dönem dış politika rotasını.

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin B.m...

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani. 27 likes. İran Cumhurbaşkanı.

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani

21 TAHRAN - ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani nin annesinin vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin Annesinin Vefatı Güncel 128959

başbakan erdoğan, iran cumhurbaşkanı hasan ruhani ile görüştü. iki liderin zirve görüşmesinde enerji ağırlıklı görüşmeler ağırlık kazandı.

Başbakan Erdoğan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani İle Görüş

21 ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani nin annesinin vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı. AA, 20 Mart 2015.

İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin Annesinin Vefatı

Hasan Ruhani haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Hasan Ruhani kimdir, hayatı ve biyografisi. İran Cumhurbaşkanı Ruhani nin Annesi Vefat.

Hasan Ruhani Haberleri

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani hakkında en son ve en doğru haberler Mynet haber farkı ile bu sayfada. İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani Haberleri için.

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani Haberleri

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile ilgili tüm haberler. İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani haberi, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani haberleri.

İran doğalgazı neden pahalı? Erdoğan sitem etti

POLİTİKA

3322 Gün 0 Saat 27 dk. önce yayınlandı

İran'ın nükleer anlaşması

DÜNYA

3339 Gün 0 Saat 10 dk. önce yayınlandı

1