Çarşamba15.05.2024

iOS 8.3 güncellemesi

iOS 8.3 güncellemesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İos 8.3 Güncellemesi

Apple ın kullanıcıları için sürekli güncelleştirmeler yaptığı mobil işletim sistemi iOS için 8.3 güncellemesi yayınlandı. iPhone 4S ve iPad 2 üzeri.

Apple İos 8.3 Güncellemesini Yayınladı İndirin!

1 Apple, aylardır test aşamasında olan iOS 8.3 güncellemesini tüm iPhone, iPad ve iPod Touch kullanıcılarına açtı. Türkçe Siri, yeni emoji.

İos 8.3 Yayınlandı

3 Apple, bir süredir testlerini sürdürdüğü iOS 8.3 güncellemesini yayınladı. iPhone 4S ve iPad 2 üstü cihazlar için yayınlanan güncellemenin.

İos 8.3 Güncellemesi Kullanıcılara Sunuldu!

17 dak. önce Apple ın iPhone da kullandığı işletim sistemi iOS 8 e 8.3 güncellemesinin geleceği resmi olarak duyurulmuştu. Geliştirici sürümü yayınlanan.

Apple İos 8.3 Yayınlandı Ve Türkçe Siri Geldi!

38 dak. önce Apple son olarak İOS için 8.3 güncellemesini yayınladı. Ayrıca Apple ın akıllı sistemi Siri nin Türkçesi geldi. İşte Apple ın İOS 8.3 güncellemesi.

İos 8.3 Güncellemesiyle Türkçe Siri Müjdesi

53 dak. önce Appleın mobil işletim sistemi iOS 8.3 güncellemesi kullanıma sunuldu. Güncellemeyle beraber Türkçe Siri gelmiş oldu.

İos Türkiye

Apple dördüncü iOS 8.3 betasını geliştiricilere ve beta programı üyelerine sundu. Fotoğraflar uygulamasına geçişe hazırlık için iPhoto güncellemesi yayınlandı.

İos 8.3 Beta 2 Türkçe Siri Desteği İle Yayınlandı!

5 İki hafta önce iOS 8.3 Beta geliştiricilere Car Play, yeni klavye emojileri ve Apple Pay hakkında ayrıntılı bilgilerin bulunduğu bir güncelleme.

İos 8.3 Güncellemesi Özellikleri Ve Çıkış Tarihi

iOS 8.3 güncellemesi ile gelecek özellikleri ve iOS 8.3 çıkış tarihi ile ilgili belirlenen tarihleri kendi yorumlarım ile bir araya getirdim.

İos 8.3 Güncellemesi Yayınlandı

Acil bir şeyler araya girdiyse sinir edici oluyor. Ama Apple iOS 8.3 le birlikte klavyenin tasarımında değişiklik yaptı. Daha önce MacRumors.

iOS 8.3 güncellemesi: Türkçe siri yükleme imkanı

BİLİM VE TEKNOLOJİ

3324 Gün 7 Saat 27 dk. önce yayınlandı

1