Cumartesi18.05.2024

internet düzenlemesi

internet düzenlemesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İnternet Düzenlemesi

Kanun teklifiyle, internet ortamında, yaşam hakkı ile kişinin can ve mal güvenliği, milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması, suç işlenmesinin.

'internet Düzenlemesi Anayasa'ya Uygun'

Elvan, gazetecilerin yeni internet düzenlemesine ilişkin sorusu üzerine Anayasa Mahkemesi nin daha önceki düzenlemeyi iptal ettiğini hatırlattı.

İnternet Düzenlemesi

internet_duzenlemesi araması sonuçları bir tık ötenizde! Hemen tıklayın ve ve internet_duzenlemesi na ulaşın!

İnternet Düzenlemesi Yasalaştı

Tartışmalara neden olan internet düzenlemesinin de içinde bulunduğu torba yasa, Meclis te kabul edildi.

İnternetin Yeni Düzenlemeleri Endişe Doğuruyor

İnternetin yeni düzenlemeleri endişe doğuruyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı nın Teşkilat ve Görevleri başlığıyla hazırlanan kanun teklifinde yer alan .

Yeni Düzenlemeler İnternete Ne Getiriyor

İNTERNETİN YASAL DÜZENLEMESİ. Doç. Dr. Mustafa Akgül Av. Hülya Pekşirin. İnternet Kurulu Üyeleri. Türkiye son iki haftadır internetle ilgili yeni.

İnternette Yasal Düzenleme

internetin bir toplum için son derece önemli olduğunu düşünen bir birey olarak, bu yasa tasarısında yer alan iki önemli düzenlemeye dikkatlerinizi çekmek.

Bakan'dan İnternet Düzenlemesi İçin İlk Açıklama

Anayasa Mahkemesi nin iptal ettiği düzenlemeler doğrultusunda, internete erişimin hangi acil hallerde nasıl engellenebileceğini yeniden.

İnternet Düzenlemesi Mecliste

2 Torba yasa teklifi bu hafta Genel Kurul a geliyor. - İnternet Düzenlemesi Mecliste İzle 16.03.2015 | tvyo ile ücretsiz izle, dizi izle.

İnternetin Yasal Düzenlemesi

Türkiye son iki haftadır internetle ilgili yeni düzenlemeleri tartışıyor, internet kullanıcıları feveran içinde; alın internetinizi başınıza çalın, internetimi istiyorum .

İnternet düzenlemesi Meclis Genel Kurulu'nda

GENEL

3350 Gün 15 Saat 5 dk. önce yayınlandı

1