Pazar12.05.2024

Intel Galileo-İcat Kiti Programı

Intel Galileo-İcat Kiti Programı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Intel Galileo

Intel Türkiye, Intel Galileo – İcat Kiti programı dahilinde, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğiyle toplam 37 üniversiteden 60.

Intel Galileo

21 Işık, Intel Galileo-İcat Kiti Programının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, bugün gelinen noktada geleceğin teknolojilerini konuşmanın.

Bakan Işık

Intel Galileo-İcat Kiti Programı tanıtıldı- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık: - Yeni bir adım atıyoruz.

Intel Türkiye Intel Galileo – İcat Kiti Programını Başlattı

Öğrenciler arasında girişimcilik kültürünün geliştirilmesini amaçlayan Intel Galileo – İcat Kiti programı tanıtım toplantısına katılan Bilim, Sanayi.

Intel Galileo

Aydın, Intel Galileo-İcat Kiti Programının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, dünyanın en büyük 10 internet şirketinin 2014 te yıllık.

Tanap Galileo Ve Görmeyen Gözler!

İşte bu çerçevede Intel in öğrencileri inovasyona teşvik etmek ve girişimcilik amacıyla geliştirdiği Intel Galileo - İcat Kiti Programının Bilim,.

Gençler 'galileo' İle İcat Çıkaracak!

15 Intel, öğrencileri inovasyona teşvik etmek amacıyla geliştirdiği Intel Galileo-İcat Kiti Programının Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı.

Intel Türkiye Galileo İcat Kiti Projesini 17 Mart'ta Tanıtacak

2 Intel in öğrencileri inovasyona teşvik etmek ve girişimcilik kültürünü desteklemek amacıyla geliştirdiği Intel Galileo - İcat Kiti Programının Bilim,.

Bakan Işık

Bilgi; Embed; Ekle. Intel Galileo-İcat Kiti Programı tanıtıldı- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık: - Yeni bir adım atıyoruz.Haber

Intel Galileo

Intel Galileo - İcat Kiti Programı ilgili güncel ve geçmiş tüm haberleri ve detaylarını burada bulabilirsiniz.

Intel Galileo

Aydın, Intel Galileo-İcat Kiti Programının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, dünyanın en büyük 10 internet şirketinin 2014 te yıllık.

Intel Galileo – İcat Kiti Programı

Intel Galileo – İcat Kiti Programı ile İlişkili Haberler. Türkiye Yeni Mucitlerine Intel Desteği. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Intel Türkiye.

Intel Galileo

23 Intel Türkiye, Intel Galileo – İcat Kiti programı dahilinde, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğiyle toplam 37 üniversiteden 60.

Bakan'dan Flaş Tübitak Açıklaması

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikir Işık, İstanbul da Intel Galileo-İcat Kiti Programının tanıtım toplantısına katıldı. Bakan Işık burada.

Intel Nesnelerin İnterneti Iot Alanında Türkiye'de Yeni İcat Ve

17 Intel, Nesnelerin İnterneti Iot Alanında Türkiye de Yeni İcat Ve Mucitlerin Çıkması İçin Intel Galileo-İcat Kiti Programını Tanıttı. 18.03.2015.

Tübitak Ciddi Şekilde Yıprandı

17 Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İstanbul da Intel Galileo-İcat Kiti Programı nın tanıtım toplantısına katıldı.

Intel Turkıye'den Mılyar Dolarlık Sırket Cıkması Icın

INTEL, OGRENCILERI INOVASYONA TESVIK ETMEK AMACIYLA GELISTIRDIGI INTEL GALILEO - ICAT KITI PROGRAMININ BILIM, SANAYI.

Intel Galileo

19 Teknoloji Haberleri › Intel Galileo-İcat Kiti Programı tanıtıldı haberi Maliye bakanlığı artık tasarım ofislerini Ar.

Bakan'dan Flaş Tübitak Açıklaması

22 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikir Işık, İstanbul da Intel Galileo-İcat Kiti Programının tanıtım toplantısına katıldı. Bakan Işık burada.

Haber Intel Galileo

22 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, tasarım ofislerine ilişkin yeni bir adım attıklarını belirterek, Maliye Bakanlığımızla mutabakatı s.

Gençler 'galileo' İcat İle Seni!

9 Intel, öğrencileri teşvik etmek, yenilik geliştirdi Intel Galileo-kiti icat programı bilim, sanayi ve teknoloji Bakanlığı, gerçekleştirilen işbirliği ile.

Intel Türkiye Intelturkiye

Check out the latest Tweets from Intel Türkiye IntelTurkiye ve Teknoloji Bakanı fikriisik Intel Galileo - İcat Kiti programı tanıtım toplantısında sahnede!

Star Intel Galileo

21 Intel Galileo-İcat Kiti Programı tanıtıldı

TÜBİTAK'ın Adli bilirkişilik sorumluluğu var mı?

POLİTİKA

3343 Gün 16 Saat 29 dk. önce yayınlandı

1