Pazar05.05.2024

imza kampanyası

imza kampanyası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İmza Kampanyası Başlat

imzakampanyam imza kampanyası oluştur, anında paylaş, herkes imzalasın !

Bir Kampanya Başlat · Change.org

Bir imza kampanyası, bir veya daha fazla karar verici için onlardan yapmasını istediğin bir şey hakkında kamuya açık bir mesajdır. Kampanyana muhatap olacak.

Kampanya Başarıları – Change.org'da Başarıya Ulaşan Online İmza

Change.org toplumsal değişim amacıyla dünyanın herhangi bir yerinde imza kampanyası başlatan insanların gücüne güç katan, internet dünyasının en önde.

İmza Kampanyası

Ücretsiz imza kampanyası düzenlemek ve varolan kampanyalara katılmak için imza.la.

İmza.la

Biz yaklaşık 20 Yırcalı olarak tekrar santralin mevcut yerine yapılması için imza kampanyası başlattık. 5 bin imza topladık. Bu 5 bin imzanın.

İmza Kampanyası

İmza Kampanyası haberleri, son dakika imza kampanyası haber ve gelişmeleri burada. AK Parti Bayburt İl Başkanlığı Temayül Yoklaması.

İmza Kampanyası Haberleri

internette imza kampanyası, ücretsiz imza kampanyası başlat, imza topla, internetten imza topla.

İnternette Ücretsiz İmza Kampanyası Başlat

21 Manisa nın Soma İlçesi ne bağlı Yırca Mahallesi nde, 6.666 zeytin ağacının kesildiği alanda termik santral yapılması için Bakanlar Kurulu nun.

Yırca'da 'santral İstiyoruz' İmza Kampanyası Başlatıldı

imza kampanyasi haberleri, güncel imza kampanyasi haber ve fotoğrafları ile en yeni imza kampanyasi gelişmeleri burada.

İmza Kampanyasi Haberleri Ve İmza Kampanyasi Gelişmeleri

4 için başlatılan imza kampanyası yaygınlaşıyor. Yürütülen imza kampanyası ile ilgili Komünist Gençlik in sitesinde yer alan açıklama şöyle:

Raşit Tükel'e Destek İçin İmza Kampanyası Başladı

imza kampanyası çağın en popüler, pratik ve rahat protesto biçimi. yanısıra orta- üst sınıfın gönül ferahlatma yöntemi. yoksulların pek imza.

İmza Kampanyası

imzakampanyam. 28.637 beğenme · 61 kişi bunun hakkında konuşuyor. Kolay adımlarla imza kampanyası oluştur, anında paylaş, herkes imzalasın!.

İmzakampanyam

Hocalı katliamı soykırım sayılsın İmza Kampanyası . 15.208 beğenme · 52 kişi bunun hakkında konuşuyor. Kar Amacı Gütmeyen Kuruluş.

Hocalı Katliamı 'soykırım' Sayılsın İmza Kampanyası

Bütün dünyadan kınama mesajları yayınlanırken, Türkiye den de gazeteci, yazar ve aydınlar bir imza kampanyası başlatarak, gazeteciler.

Gazetecilere Özgürlük İçin İmza Kampanyası Başladı Derhal Serbest

ABD yönetiminden Kobanê de YPG ye sağlaması talebiyle imza kampanyası başlatıldı.Bir ayda 100 bin imza toplanırsa, Beyaz Saray yönetimi kampanya.

İmza Kampanyası

3 Zonguldak ta Türkiye Taş Kömürü nün özelleştirilmek istenmesine karşı maden işçileri imza kampanyası başlattı. İşçiler kampanyalarında.

Maden İşçilerinden Ttk'nin Özelleştirilmesine Karşı İmza Kampanyası

6 ABD de İranlı liderlere açık mektup gönderen 47 Cumhuriyetçi senatörün vatan hainliğiyle yargılanması talebiyle imza kampanyası başlatıldı.

Abd'li Senatörlerin Yargılanması İçin İmza Kampanyası

6 Okul öncesi öğretmenlerinden imza kampanyası haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet Eğitim sayfasında!

Okul Öncesi Öğretmenlerinden İmza Kampanyası

23 Danıştay ın iptal kararı verdiği termik santral için AKP şimdi de kandırdığı köylüleri işsizliği öne sürerek imza kampanyasıyla Yırca ya karşı.

Yırca'da Termik Santral İçin Köylülere İmza Kampanyası Kumpası!

İmza Kampanyası Sona Ermiştir. Sahnemiz ve Ufkumuz Karartılamaz imza kampanyamız 20 Mayıs 2012 tarihinde sona ermiştir. Kampanya süresince imza .

İmza Kampanyası Şehir Tiyatroları Yok Edilemez

TÜRKKEP KEP ve e-İmza Kampanyası 3 YILLIK TÜRKKEP e-İmza ve Gönder/Al KEP Paketi 360 TL yerine 199 TL KDV dahildir.

Kep Ve E

imza kampanyası - WordReference Türkçe-İngilizce Sözlük.

İmza Kampanyası

kolayca flört edebilen kadın olarak tanımlamasına karşı kadın vurgusuyla cinsiyetçi bir tutum yaratıldığı için imza kampanyası başlatıldı.

'müsait'i 'kolayca Flört Eden Kadın' Diye Tanımlayan Tdk'ya Karşı

İmza kampanyasına katılmak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterli. Böylece formun altındaki metin, Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı na e-posta olarak.

Medet Önlü İçin Adalet!

Onur Kılıç cumhurbaşkanına hakaretten yargılanıyor. Aktivist Onur Kılıç 26 Şubat Perşembe günü avukatının mahkemeye yaptığı tutukluluğa itiraz.

Onur Kılıç Cumhurbaşkanına Hakaretten Yargılanıyor

Bir konuyla ilgili kamuoyu desteğine yoğun bir biçimde gereksinim duyulduğu ve kamuoyunu yakından ilgilendiren konularda imza kampanyası yapılır.

İmza Kampanyası

İtirazlarımızı birleştirelim -- internet sansürüne karşı ve bilgiye erişme hakkımız için Türkiye tarihinin en kapsamlı imza kampanyasını gerçekleştirelim. Hemen.

Avaaz

imza kampanyası : sözlük : dictionary. Türkçe - İngilizce çevirisi imza kampanyası. 1, petition drive. 2, petition Politika, Siyaset. Türkçe - Yunanca çevirisi.

Bursa Osmangazi'de asansör eyleminde asansör arızası

ASAYİŞ

3200 Gün 7 Saat 42 dk. önce yayınlandı

Kedi ve köpekler için Vegan Mama imza kampanyası

GENEL

3337 Gün 18 Saat 3 dk. önce yayınlandı

1